Kızıltepe Belediye Başkanı Asi'ye yönelik silahlı saldırı - - Son Dakika
Güncel

Kızıltepe Belediye Başkanı Asi'ye yönelik silahlı saldırı -

Kızıltepe Belediye Başkanı Asi\'ye yönelik silahlı saldırı -

Mardin Valisi Ahmet Cengiz, Kızıltepe Belediye Başkanı İsmail Asi'ye yönelik silahlı saldırıyla ilgili soruşturmanın devam ettiğini, 2 şüphelinin gözaltında olduğunu söyledi.

12.04.2014 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin Valisi Ahmet Cengiz, Kızıltepe Belediye Başkanı İsmail Asi'ye yönelik silahlı saldırıyla ilgili soruşturmanın devam ettiğini, 2 şüphelinin gözaltında olduğunu söyledi.

Vali Cengiz, Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş ile Kızıltepe Öğretmenevi'nde sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.

Kızıltepe Belediye Başkanı İsmail Asi'ye yapılan silahlı sadırı olayına değinen Vali Cengiz, Asi'nin sağlık durumunun iyi olduğunu, olay sırasında linç edilme tehlikesi geçiren kişinin ise Adana'da yoğun bakımda tedavisinin sürdüğünü söyledi.

Saldırıyla bağlantılı olduğu öne sürülen bir kişinin daha gözaltına alındığını belirten Cengiz, şunları söyledi:

" Belediye Başkanı Asi ile ilgili endişe edilecek bir durum yok. Sağlığı iyi, dün ayakta tedavisi yapıldı. Olayın adli ve idari soruşturması devam ediyor. Şu anda şüpheli 2 kişi elde, umarım olay en kısa zamanda aydınlatılır. Bölgemizin böyle olaylarla anılmaması en büyük dileğimiz. Mardin geleceğini turizmde arayan sevgide hoşgörüde birlik ve beraberlikte, kardeşlikte, barışta arayan bir ildir. Dolayısıyla hemşehrilerimizden özellikle ricamız problemleri varsa bunu diyalog yoluyla çözmeleridir. Kesinlikle ve kesinlikle şiddete, silaha müracaat edilmemeli. Gözaltında 2 kişi var, kaç kişilerdi o daha sonra olayın sebebiyle ilgili bir şey söyleyecek durumda değiliz."

Makamında uğradığı silahlı saldırıda bacağından yaralanan Kızıltepe Belediye Başkanı İsmail Asi, Kızıltepe Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından dün akşam taburcu olmuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kızıltepe Belediye Başkanı Asi'ye yönelik silahlı saldırı - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement