Kızıltepe'de Kutlu Doğum Hazırlıkları Başladı - Son Dakika
Yerel

Kızıltepe'de Kutlu Doğum Hazırlıkları Başladı

Kızıltepe\'de Kutlu Doğum Hazırlıkları Başladı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından her yıl düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında hazırlıklara başlandı.

02.04.2015 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından her yıl düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında hazırlıklara başlandı.

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından her yıl Türkiye'nin dört bir yanında düzenlenen kutlu doğum etkinlikleri kapsamında 5 Nisan Pazar günü Kızıltepe otogar miting alanında gerçekleştirecek 'Eşsiz önder Hz. Muhammed' programın hazırlıklarına başlandı. Hummalı bir çalışma içerisine giren Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenecek etkinlik için Kızıltepe ilçe merkezinde bulunan iş yerleri cami kapıları ve bir çok noktaya 2 bin afiş asıldı.

Çalışmalar hakkında bilgi veren platform yetkilileri, Kızıltepe'deki tüm halkı davet edecekleri program için asılan 2 bin afiş haricinde Hz. Muhammed (sav) üzerine ilahilerin seslendirildiği 10 bin CD ile 10 bin el broşürünün esnaf ve evlere dağıtılacağını belirtti.

Platform yetkilileri, ayrıca Cumartesi ve Pazar günü öğleye kadar ise sesli anons aracıyla Kızıltepe ilçe merkezi ile tüm mahalleler dolaşılarak halkı Hz. Muhammed (sav) kutlu doğum etkinliğine davet edeceklerini kaydetti. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kızıltepe'de Kutlu Doğum Hazırlıkları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement