Kızıltepe'deki Öğrencilere Giyim Yardımı - Son Dakika
Yerel

Kızıltepe'deki Öğrencilere Giyim Yardımı

Kızıltepe\'deki Öğrencilere Giyim Yardımı

İstanbul'dan giden hayırsever iş adamları, Mardin'in Kızıltepe ilçesindeki yaklaşık bin öğrenciye giyim yardımında bulundu.

21.01.2015 10:52  Güncelleme: 11:00

İstanbul'dan gelen hayırsever iş adamları, Mardin'in Kızıltepe ilçesindeki yaklaşık bin öğrenciye giyim yardımında bulundu.

Kızıltepe ilçesine bağlı Gürmeşe Köyü İlkokulu öğretmeni Ömer Ali Ataibiş'in girişimi üzerine İstanbul'dan gelen hayırsever iş adamları, ilk önce Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Genç'i ziyaret etti. Ziyaretin ardından Gürmeşe Köy İlkokulu'nda okuyan 120 öğrenciye, daha sonra da Kızıltepe bulunan Suriyeliler için açılan okuldaki Suriyeli 880 öğrenciye kışlık elbise ve ayakkabı yardımında bulundu.

Yapılan yardım ile ilgili hayırsever iş adamları adına bir konuşma yapan İstanbullu iş adamı Fehmi Bilge, "Biz Gürmeşe İlkokulu'nda görev yapan Ömer Ali Ataibiş'in girişimleri üzerine İstanbul'dan bir gurup iş adamı ile beraber geldik. AK Parti il ve ilçe teşkilatlarımızın talebi üzerine buradaki okullarımızda bulunan öğrenciler için özellikle Suriyeli öğrenciler için onların ihtiyaçlarını gidermek adına burada bulunuyoruz. Beraberimizde getirdiğimiz eşyaları burada arkadaşlarla paylaştık. Bundan sonrada elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Şu anda bin öğrenciye ihtiyaç belirlenmişti. Bin öğrenci için özellikle kışlık kıyafet elbise ayakkabı gibi ihtiyaçları getirdik" dedi.

Konuşmaların ardından öğrencilere giysileri dağıtıldı. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kızıltepe'deki Öğrencilere Giyim Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement