Kızıltepe Fırat Spor Türk'ü Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Kızıltepe Fırat Spor Türk'ü Ziyaret Etti

Mardin Amatör Ligde şampiyon olan Kızıltepe Fırat Spor yönetimi ve oyuncuları, Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk'ü ziyaret etti.

23.03.2015 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin Amatör Ligde şampiyon olan Kızıltepe Fırat Spor yönetimi ve oyuncuları, Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk'ü ziyaret etti.

BAL liginde final oynamaya hak kazanan Kızıltepe Fırat Sporda Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Derin, Türk'e ismi yazılı forma hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk, başarılarından dolayı takımı tebrik ederek  büyükşehir olarak gerekli desteği sunacaklarını ifade etti.

Derin ise 5 Nisan tarihinde BAL liginde mücadele eden Mardin spor ile final maçında karşılaşacaklarını söyledi.

Büyükşehir statüsüne kavuşan Mardin'in BAL liginde tek takımla temsil edilmesinin haksızlık olduğunu ifade eden Derin, "Bu iki takımdan biri yenilirse yenilen takım amatör ligine düşecek. Böyle bir uygulama her iki takım içinde haksızlık olur. Tıpkı bizim gibi sezon boyu BAL liginde ter döken Mardinspor'un da kaybetmesi durumunda bir sezonluk emeği heba olacak. Federasyondan ve siyasetçilerden bu duruma bir çözüm getirmelerini bekliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kızıltepe Fırat Spor Türk'ü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement