Kızıltepe Gazeteciler Cemiyeti Derneği'nin Açılışı - Son Dakika
Yerel

Kızıltepe Gazeteciler Cemiyeti Derneği'nin Açılışı

Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, Kızıltepe Gazeteciler Cemiyeti Derneği'nin açılışını yaptı.

30.01.2015 18:40

Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, Kızıltepe Gazeteciler Cemiyeti Derneği'nin açılışını yaptı.

Özgürlük Meydanı'ndaki derneğin açılış kurdelesini kesen Vali Mustafa Taşkesen, Cemiyetin toplumun örgütlenmesine katkıda bulunacağını söyledi.

Kızıltepe Gazeteciler Cemiyeti Derneği'nin gazetecilere güç katacağını ifade eden Taşkesen, şöyle konuştu:

"Bu özel günde burada bulunmaktan memnun oldum. Halkın daha doğru haber alma anlamında rekabetin artması ve kamuoyunun doğru haber alması adına önemli bir oluşum diye düşünüyorum. Hayırlı olsun. Allah utandırmasın. Hayırlı haberlere vesile olsun" dedi.

Katılımlarından dolayı tüm misafirlere teşekkür eden Kızıltepe Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Halit Solhan ise, "Gazeteci arkadaşlarımızla beraber sıkıntıları gidermek amacıyla bir çatı altında toplandık. açılışımıza katılanlara teşekkür ediyorum. Cemiyet olarak gazeteci arkadaşlarımızla bir araya geldik. Bundan sonrada en güzel şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. İnşallah ilçemiz ilimiz ve tüm ülkemiz için hayırlara vesile olur" diye konuştu.

Açılışa Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Kızıltepe Belediyesi Başkan Yardımcısı, Kamu Kurum temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, iş adamları ve gazeteciler katıldı. - Mardin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kızıltepe Gazeteciler Cemiyeti Derneği'nin Açılışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement