KKTC Bakanı Ataoğlu: "Alparslan Türkeş'in Doğduğu Evin Restorasyon Projesi Hazır" - Son Dakika
Güncel

KKTC Bakanı Ataoğlu: "Alparslan Türkeş'in Doğduğu Evin Restorasyon Projesi Hazır"

KKTC Bakanı Ataoğlu: "Alparslan Türkeş\'in Doğduğu Evin Restorasyon Projesi Hazır"

KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) kurucusu ve merhum Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in Lefkoşa Surlariçi’nde bulunan doğduğu evin restorasyon projesinin hazır olduğunu ve Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş’ten haber beklediklerini açıkladı.

13.08.2016 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) kurucusu ve merhum Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in Lefkoşa Surlariçi'nde bulunan doğduğu evin restorasyon projesinin hazır olduğunu ve Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş'ten haber beklediklerini açıkladı.

Alparslan Türkeş'in 8 yaşına kadar yaşadığı Surlariçi'nde yer alan doğduğu evin bakımsız ve harabe görüntüsü görenleri üzüyor. Türkeş ailesi arasında miras meselesi olduğu iddia edilen ve bir süre önce müze yapılacağı söylenen ev için herhangi bir çalışma yapılmaması Türkeş'i sevenleri üzerken kültür ve tanıtım etkinliği için Ordu'da bulunan KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Bakan Ataoğlu, "Sayın merhum Türkeş'in doğdu ev ile ilgili restorasyon projemiz hazır. Konuyu Başbakan Yardımcısına (Tuğrul Türkeş) aktardığım zaman biraz daha beklememizi söyledi. O şekilde söyledi. Tuğrul Türkeş ne zaman münasip görürlerse hemen yaparız. Restorasyon projemiz hazır" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel KKTC Bakanı Ataoğlu: 'Alparslan Türkeş'in Doğduğu Evin Restorasyon Projesi Hazır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement