Ko-Mek'e İl Dışından Büyük İlgi - Son Dakika
Yerel

Ko-Mek'e İl Dışından Büyük İlgi

Ko-Mek\'e İl Dışından Büyük İlgi

Birçok alanda ücretsiz kurs eğitimi veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları, (KO-MEK) il dışından da ilgi görüyor.

27.01.2015 11:37

Birçok alanda ücretsiz kurs eğitimi veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları, (KO-MEK) il dışından da ilgi görüyor.

Birçok alanda binlerce vatandaşa ücretsiz eğitim veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı KO-MEK'e il dışında da vatandaşlar eğitim görmeye devam ediyor.

KO-MEK kurslarını internette yaptığı araştırmalar ile bulduğunu söyleyen ve Zonguldak'tan kurslara katılmak üzere gelen Mustafa Yılmaz, "İyi bir iş sahibi olabilmem için kaynak öğrenmem gerekiyordu. İnternette uzun süren araştırmalarımdan sonra Türkiye'de en kaliteli kaynak eğitiminin ücretsiz olarak KO-MEK'te olduğunu gördüm ve buraya geldim. Eğitimlerini tamamladıktan sonra kaynakçı olarak çalışmak istediğini belirten Mustafa Yılmaz " Eğitimler çok verimli. Hocalarımız bizimle çok ilgileniyor ve en iyi şekilde öğrenmemiz için ellerinden geleni yapıyorlar" diye konuştu.

Kayseri'nin Develi ilçesinden özel bir şirkette çalışmak üzere Kocaeli 'ye gelen Harun Tosiler, "Profesyonel anlamda arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine tercih ettim Sertifika almak için kursa gitmem gerekiyordu. Burada ortam çok güzel. Hocalarımız ve kurs yöneticileri bizimle çok ilgilendiler. Çalıştığım işyerinde kaynak yapıyorum. Kaynak konusunda bilgi sahibi olmama rağmen sertifika almam gerekiyordu. Ama buraya gelince hocalarımız bize daha fazla bilgi kattılar. KO-MEK çok güzel bir kuruluş. Eğitimlerin ücretsiz olması ve kaynak için gerekli olan bütün malzemelerin ücretsiz olarak temin edilebilmesi çok büyük bir avantaj. Maddi imkanları kısıtlı olan insanlar için de çok iyi" diye konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ko-Mek'e İl Dışından Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement