Kocaeli'de Aynı Kazada Ölen 3 Genç Yan Yana Defnedildi - Son Dakika
Güncel

Kocaeli'de Aynı Kazada Ölen 3 Genç Yan Yana Defnedildi

Kocaeli\'de Aynı Kazada Ölen 3 Genç Yan Yana Defnedildi

Kocaeli’nin Kartepe ilçesi D-100 karayolu üzerinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden 4 gençten akraba olan 3’ü yan yana defnedildi.

07.07.2016 22:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Kartepe ilçesi D-100 karayolu üzerinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden 4 gençten akraba olan 3'ü yan yana defnedildi.

Dün gece saatlerinde Kartepe Uzunçiftlik mevkii Emekevler mahallesi D-100 karayolu üzerinde meydana gelen kazada 4 kişi ölmüş 1 kişi de ağır yaralanmıştı. Kazada yaşamını yitiren 4 geç için Kocaeli'nin İzmit ilçesinde cenaze törenleri düzenlendi. Bayram ziyareti dönüşünde meydana gelen kazada hayatını kaybeden iki kardeş Sercan Öztürk ve Oğuzhan Öztürk' ile kuzenleri İsmail Aydın için İzmit'in Üçtepeler mahallesinde cenaze töreni düzenlendi.

2 oğlunu kaybeden baba cezaevi aracıyla törene geldi

Üçtepeler Camii'nde düzenlenen cenaze törenine kazada iki oğlunu birden kaybeden baba Oktay Öztürk ise tutuklu olduğu Kandıra Cezaevi'nden özel izinle jandarma korumasında cenazeye katıldı. Ayakta durmakta güçlük çeken baba Öztürk'e arkadaşları destek oldu. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın da katıldığı törende cami bahçesinde tabutları yan yana koyulan 3 genç, kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında yine yan yana defnedildiler.

Hayatını kaybeden Oğuzhan Öztürk'ün askerden 1 ay önce geldiği, abisi Sercan Öztürk'ün ise evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi. Ölenlerin yakınları, aynı kazada ölen 20 yaşındaki kuzenleri İsmail Aydın'ın ise bir ay sonra askere gitmek için gün saydığını söylediler.

Kazada hayatını kaybeden 4 kişiden İbrahim Gökdemir için de İzmit Sarıcalar Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Gökdemir'in cenazesi düzenlenen törenin ardından Sarıcalar Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Öte yandan kazada ağır yaralı olarak kurtulan otomobil sürücüsü Remzi Kesici'nin de yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü öğrenildi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kocaeli'de Aynı Kazada Ölen 3 Genç Yan Yana Defnedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement