Kocaeli'deki Trafik Kazası - Son Dakika
Yerel

Kocaeli'deki Trafik Kazası

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden polis memurunun cenazesi toprağa verildi.

03.11.2011 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden polis memurunun cenazesi toprağa verildi.

Gebze Emniyet Müdürlüğünün önünde düzenlenen törene, polis memuru Nurullah Yılmaz'ın (22) ailesi, yakınları ve meslektaşlarının yanı sıra Kocaeli Valisi Ercan Topaca, İl Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur, Gebze Kaymakamı Salih Karabulut, Çayırova Kaymakamı Selim Parlar katıldı.

Vali Topaca, törende yaptığı konuşmada, "Tek tesellimiz ölümünün görev başında olmasıdır. Bazı ölümler vardır ki yüz kızartır ama bu kardeşimiz kutsal görevini yaparken yaşamını yitirmiştir. Öbür alemde inşallah ailesi için onlara şefaat edecektir. Allah rahmet eylesin" dedi.

İl Emniyet Müdürü Çalkavur da meslektaşını kaybetmenin üzüntüsü içinde olduklarını belirterek, "Şehit polis memurumuz başarıyla görev yapmış ve arkadaşlarının da sevgisini kazanmıştır. Yakınlarına başsağlığı diliyorum" diye konuştu.

Gebze Emniyet Müdürü Abdulkadir Demir ise "Üstün çaba ve başarılarından ötürü maaş ve primle ödüllendirilen başarılı bir polis memurumuzdu. Acımız büyük, acımızı paylaştığınız için teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Konuşmaların ardından, cenaze, Gebze Çoban Mustafa Paşa Camisi'ne götürüldü. Burada düzenlenen törende şehit polis için cenaze törenine katılanlardan helallik istendi ve dua edildi. Mesleğe 4 ay önce başlayan polis memuru Nurullah Yılmaz'ın annesi Hülya, babası Mehmet Emin, erkek kardeşleri Uğur ve Tamer ile kız kardeşleri Şeyda ve Tuna Yılmaz'ın tabuta sarılarak ağladığı görüldü. Törende bazı polis memurlarının da gözyaşlarına hakim olamadığı gözlendi. Yılmaz'ın cenazesi, öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Gebze Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Beylikbağı Mahallesi Yeni Bağdat Caddesi'nde polis memuru Nurullah Yılmaz'ın kullandığı 41 A 7336 plakalı motosiklet ile karşı yönden gelen Recep Karagöz idaresindeki 34 DR 2922 plakalı kamyon çarpışmış, Gebze Önleyici Hizmetler Şubesi

"Yunus" ekibinde görevli polis memurları Nurullah Yılmaz ile Metin Şahin ağır yaralanmıştı. Kaza yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin müdahalesine rağmen Yılmaz kurtarılamamış, Şahin ise Gebze Fatih Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. Kazada yaralanan Şahin'in Anadolu Sağlık Merkezine sevk edildiği, durumunun iyi olduğu bildirildi.

- KOCAELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kocaeli'deki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement