Kocaeli İl Özel İdaresi Veda Yemeğinde Buluştu - Son Dakika
Yerel

Kocaeli İl Özel İdaresi Veda Yemeğinde Buluştu

Kocaeli İl Özel İdaresi Veda Yemeğinde Buluştu

Kocaeli Valisi Ercan Topaca, 30 Mart’tan sonra kapanacak olan İl Özel İdaresi'nin personelleri ile veda yemeğinde bir araya geldi.

20.03.2014 00:30

Kocaeli Valisi Ercan Topaca, 30 Mart'tan sonra kapanacak olan İl Özel İdaresi'nin personelleri ile veda yemeğinde bir araya geldi.

Türkiye genelinde 30 Mart yerel seçimlerinden sonra kapanacak olan il özel idareleri arasında bulunan Kocaeli İl Özel İdaresi'nin personeli ile veda yemeğinde bir araya gelen Vali Ercan Topaca, yaptığı konuşmada, "Seçimler sonrasında 160 yıldır var olan ülkemize önemli katkılar sağlayan bir teşkilatın 30 ilde kapanışıyla ilgili bir süreci yaşıyoruz. Ülkemiz açısından idarenin yaptığı hizmetler anlatmakla bitmez. Kocaeli İl Özel İdaresi kapanırken muhteşem bir kapanış yapıyor. Bu yıl bütçemiz 250-260 milyondu. Bu kaynakla ilimize ve ülkemize kazandırdığı çok çok fazladır. Ülkemizde bu şekilde çalışan, elbet vardır ama hepsinin böyle olduğunu söylemek mümkün değil. Asla yapılan işi küçümsememeliyiz. Kocaeli Özel İdaresi, bir çok hizmette öncülük yapan bir idare. Sizin yeni bir hayata başlayacaksınız, ilimize ve ülkemize katkınız devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Veda yemeğine Vali Ercan Topaca'nın yanı sıra, Kocaeli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Burhan Eres, İl Özel İdaresi Hukuk Müşaviri Esin Solakoğlu, idare daire başkanları ve İl Özel İdaresi personelleri katıldı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kocaeli İl Özel İdaresi Veda Yemeğinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement