Kocaeli İtfaiyesi Lodos Kaynaklı 189 Vakaya Müdahale Etti - Son Dakika
Güncel

Kocaeli İtfaiyesi Lodos Kaynaklı 189 Vakaya Müdahale Etti

Kocaeli de hafta sonu etkili olan kuvvetli lodos, hayatı olumsuz etkiledi

02.02.2015 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi'nde hafta sonu izinleri kaldırıldı. İtfaiye ekipleri Kocaeli genelinde lodostan kaynaklanan 189 vakaya müdahale etti. Kocaeli'nde etkisini sürdüren kuvvetli lodos nedeniyle kentte çok sayıda binanın çatısı uçtu, ağaçlar devrildi, balıkçı tekneleri battı.

ÇATILAR UÇTU AĞAÇLAR DEVRİLDİ

Şehrin çeşitli bölgelerinden gelen ihbarlara itfaiye ve belediye ekipleri müdahale etti. İzmit ilçesinde bulunan Kocaeli Adliyesi'ne ait çatı, lodosun etkisiyle Sanayi Caddesi'ne düştü. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen belediye ekipleri, yola düşen çatı parçalarını temizledi.

112 EVİN ÇATISI UÇTU

İzmit'te 16, Gebze'de 3, Gölcük'te 7, Başiskele ve Derince'de 2, Kartepe'de de 1 ağaç devrilmesi olayına müdahale edildi. Çatı uçmasında ise sadece İzmit'te 47, Gebze'de 24 vaka gerçekleşti. Gölcük, Körfez, Başiskele, Kartepe, Derince ve Kandıra'da toplam 41 çatı uçması olaya itfaiye müdahale etti. İtfaiye ayrıca 8 elektrik trafo yangınına 23 de diğer muhtelif yangınlarda olay yerine koşarken 15 de tabela indirme ve sinyalizasyon olayına müdahale gerçekleştirildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kocaeli İtfaiyesi Lodos Kaynaklı 189 Vakaya Müdahale Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement