Kocaeli Valisi Güzeloğlu, Görevine Başladı - Son Dakika
Yerel

Kocaeli Valisi Güzeloğlu, Görevine Başladı

Kocaeli Valisi Güzeloğlu, Görevine Başladı

Valiler Kararnamesiyle Kocaeli Valiliği'ne atanan Hasan Basri Güzeloğlu, görevine başladı.

01.10.2014 16:10  Güncelleme: 16:29

Valiler Kararnamesi'yle Kocaeli Valiliği'ne atanan Hasan Basri Güzeloğlu, görevine başladı.

Mersin'den Kocaeli'ne gelen Vali Güzeloğlu, valilik bahçesinin dışında bekleyen vatandaşlarla el sıkışarak bir süre sohbet etti.

Daha sonra valilik tören alanına geçen Vali Güzeloğlu, kendisini karşılamaya gelen vali yardımcıları, kaymakamlar, belediye başkanları, daire müdürleri, valilik personeli, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle yakından ilgilendi.

Personel tarafından kendisine çiçek takdim edilen Vali Güzeloğlu, makamında yaptığı konuşmada, Kocaeli halkının güvenine ve sevgisine layık olmak için çalışacağını belirterek, "Öncelikle Kocaeli Valisi olarak bu güzel günde, bu güzel şehre valilik onurunu ve sorumluluğunu bize verdiği için Allah'a şükrediyorum" dedi.

Bugünden itibaren kenti daha iyi ve güzel bir geleceğe taşımak için mücadele edeceklerini vurgulayan Güzeloğlu, vatandaşlardan hayır dualarını beklediğini dile getirdi.

Kocaeli'yi yönetirken sevgi ve gönül köprüsü kurmanın, devlet, millet buluşmasını ve kaynaşmasını sağlamanın temel şiarı olacağını vurgulayan Vali Güzeloğlu, şunları söyledi:

"Kocaeli, Türkiye'nin büyük yürüyüşüne zenginlik katan, Türkiye'nin üretim ve imalat sanayisinin merkezi ve kalbi olan büyük bir şehirdir. Şüphesiz ki Kocaeli, Türkiye'nin 2023 hedeflerine doğru büyük yürüyüşünde hem sahip olduğu sanayi altyapısı, hem üretim kapasitesi hem de imalat sanayinin dönüşüm sürecindeki Ar-Ge ve inovasyon temelli ihracata ve rekabetçiliğe odaklı üretimin de aynı zamanda merkezidir. Bu çerçevede baktığımız zaman yeni dönemde orta ve üst ölçekli ve yüksek nitelikle teknoloji ürünlerinin ve buna bağlı bir dönüşümünde gerçekleştiricisi ve öncü bir kent olacaktır. Çalışmalarımızı bu temel ilkeler doğrultusunda planlayacağız."

Vali Güzeloğlu, daha sonra düzenlediği tanışma toplantısında, vali yardımcıları, kaymakamlar, daire müdürleri ve valilik personeliyle bir araya geldi. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kocaeli Valisi Güzeloğlu, Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement