Kocaseyit'e 18 Mart Müjdesi - Son Dakika
Yerel

Kocaseyit'e 18 Mart Müjdesi

Kocaseyit\'e 18 Mart Müjdesi

BASKİ Körfez Şubesi Müdürü Ali Enisi Isparta, Havran mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

18.02.2015 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BASKİ Körfez Şubesi Müdürü Ali Enisi Isparta, Havran mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Görüşmede Isparta "BASKİ olarak mahallerimizde acil eksiklerimizi giderirken yıllardır yapılmayan hizmetleri de yapmaya başlıyoruz. Mesela Havran Kocaseyit Mahallemizde yaklaşık 20 yıllık su sorununu çekmeye başladığımız 10 kilometrelik hat ile sona erdiriyoruz ve bu çalışma 18 Mart öncesi tamamlanmış olacak" dedi.

BASKİ Körfez Şubesi Müdürü Ali Enisi Isparta ve BASKİ Havran Şubesi Şefi İbrahim Başabakar, Havran Kültür Merkezi'nde, Havran mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Görüşme samimi bir ortamda gerçekleşirken, muhtarlar mahallelerindeki mevcut sorunları dile getirdi. Muhtarlar genel olarak BASKİ'nin çalışmalarından memnun olduklarını, ekiplerin yaşanan acil sıkıntılara gerekli müdahaleleri zamanında yaptıklarını ifade etti.

BASKİ Körfez Şubesi Müdürü Ali Enisi Isparta "Biz göreve başladığımızdan bu zamana kadar neler yapabildik, mahallelerinizde eksikler, yapılması gerekenler neler diye bugün sizlerle buluştuk. Ekiplerimiz siz ve vatandaşlardan gelen istek ve talepler doğrultusunda gerekli müdahaleleri yapıyorlar. Genelde ortak sıkıntı su ve kanalizasyon. Bunlarla ilgili gerekli çalışmalar yapılıyor. Köylerimize yangın vanaları koyacağız. Birbirine yakın köylerimizi paket arıtmaya bağlayarak, kanalizasyon sıkıntısını gidereceğiz. Su kaynaklarımızı daha doğru bir şekilde değerlendirerek ve gerekli yerlerde hatlarımızı yenileyip susuzluk sıkıntısını gidereceğiz. Örnek olarak Kocaseyit Mahallemizde yaklaşık 20 yıldır süre gelen su sıkıntısına el attık. Mevcut hat yetersiz geliyordu. Çalışmalara başladık. Mevcut hattı yeniliyoruz. Çekeceğimiz yaklaşık 10 kilometrelik hat ile Kocaseyit Mahallemizin su sıkıntısını gidermiş olacağız. Bu çalışmamız 18 Mart Çanakkale Zaferimizin yıldönümünden önce sonra erecek. Buradan bunun müjdesini veriyorum. Günlük sıkıntıları gidermenin yanı sıra bu gibi önemli projeleri de zamanla gerçekleştireceğiz. BASKİ'nin farkını zamanla net bir şekilde göreceksiniz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kocaseyit'e 18 Mart Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement