Komşusunu Öldüren Zanlı Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Komşusunu Öldüren Zanlı Tutuklandı

Komşusunu Öldüren Zanlı Tutuklandı

Edirne'nin Enez ilçesinde, torunlarının gürültü yaptığı iddiasıyla komşusu 60 yaşındaki Fatmagül Karakaş'ı öldüren, eşini de yaralayan Hasan Ordubakan tutuklandı.

02.09.2016 09:44  Güncelleme: 10:59

Edirne'nin Enez ilçesi sahilinde torunlarının gürültü yaptığı iddiasıyla bitişik evde oturan komşuları 60 yaşındaki Fatmagül Karakaş'ı 6 yerinden bıçaklayarak öldüren, eşi 63 yaşındaki Matem Karakaş'ı da yaralayan aynı yaştaki Hasan Ordubakan tutuklandı.

GÜRÜLTÜ TARTIŞMASI

Olay, geçen salı günü saat 20.30'da, Enez ilçesi sahilindeki Kırkpınar Tatil Sitesi'nde meydana geldi. Hasan Ordubakan ve aynı yaştaki eşi Cumaziye Ordubakan, bitişik evde oturan komşuları Matem Karakaş ve eşi Fatmagül Karakaş ile torunlarının evlerinin önünde bisikletle dolaşarak gürültü yapması yüzünden tartıştı.

BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

Çıkan kavgada Hasan Ordubakan, Fatmagül Karakaş'ı evin önünde karın ve göğsünden 6 kez bıçaklayarak öldürdü.

ÇENESİNDEN BIÇAKLANDI

Matem Karakaş da Hasan ile Cumaziye Ordubakan'ı tekme ve yumrukla dövdü. Bu sırada Matem Karakaş, Hasan Ordubakan tarafından çenesinden bıçaklandı.

Komşusunu Öldüren Zanlı Tutuklandı

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Keşan Devlet Hastanesi'nde tedavisinin ardından taburcu edilen Hasan Ordubakan, polis tarafından Enez İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Ordubakan, emniyetteki işlemlerinin ardından Enez Adliyesi'ne sevk edildi.

TUTUKLANDI

Hasan Ordubakan, çıkarıldığı mahkemece 'kasten insan öldürmek' suçundan tutuklanarak, Edirne Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Komşusunu Öldüren Zanlı Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement