Konak Belediyespor Kulübü Başkanı Günen Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Konak Belediyespor Kulübü Başkanı Günen Açıklaması

Konak Belediyespor Kulübü Başkanı Günen Açıklaması

"Takımımıza sonuna kadar güveniyoruz.

22.07.2014 10:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'yi UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek Konak Belediyespor'un kulüp başkanı Zeki Günen "Takımımıza sonuna kadar güveniyoruz. İzmirliler geçen yıldan daha başarılı bir takım izleyecek" dedi.

Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Litvanya'nın Rigas takımının ev sahipliğinde İsviçre'nin Zürih, Belarus'un Minsk takımlarıyla 9-14 Ağustos tarihlerinde karşılaşacak Konak Belediyespor, Çeşme'deki hazırlıklarını tamamladıktan sonra çalışmalarına İzmir'de devam ediyor.

Toplam 8 grup lideri ve bunları takip eden en iyi 2 takımın yoluna devam edeceği organizasyonda Konak Belediyespor ilk maçını 9 Ağustos Cumartesi günü Rigas'la oynadıktan sonra 11 Ağustos Pazartesi Minsk ve 14 Ağustos Perşembe günü de Zürih ile mücadele edecek.

Konak Belediyespor Başkanı Zeki Günen, yaptığı açıklamada, herkesin başarıya kilitlendiğini belirterek, "Takımımıza sonuna kadar güveniyoruz. İzmirliler geçen yıldan daha başarılı bir takım izleyecek. Namağlup Türkiye şampiyonu olduk. Avrupa'da da ülkemizi ve Konak'ı en iyi şekilde temsil edeceğiz" dedi.

Kadın futbolculara destek veren Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da takımın UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi başarıyla temsil edeceğini, takıma güvendiğini belirtti.

Konak Belediyespor Teknik Direktörü Hüseyin Tavur da verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini, geçen yıl olduğu gibi bu sene de gruptan çıkacaklarına inandığını kaydetti. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Konak Belediyespor Kulübü Başkanı Günen Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement