Konya'da Aziz Yıldırım'a Mevlevi Sarığı Hediye Edildi - Son Dakika
Güncel

Konya'da Aziz Yıldırım'a Mevlevi Sarığı Hediye Edildi

Konya\'da Aziz Yıldırım\'a Mevlevi Sarığı Hediye Edildi

Konya'da Aziz Yıldırım'a Mevlevi Sarığı hediye edildi (2) Aziz Yıldırım Türk toplumunun bazı yaralarını sarmak, Cumhuriyet devam ettikçe hayatta kalmasını sağlamak için bu projeyi başlattık Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Konya'da katıldığı 'Hedef 1 Milyon Üye' projesinde konuştu.

19.01.2015 11:49

Konya'da Aziz Yıldırım'a Mevlevi Sarığı hediye edildi (2)

Aziz Yıldırım Türk toplumunun bazı yaralarını sarmak, Cumhuriyet devam ettikçe hayatta kalmasını sağlamak için bu projeyi başlattık

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Konya'da katıldığı 'Hedef 1 Milyon Üye' projesinde konuştu. Yıldırım, konuşmasında Mevlana'nın bir sözünü hatırlatarak Dün dünde kaldı cancağızım, bugün yeni şeyler söylemek lazım sözünün devamı gibi bizde 1 milyon üye projesini hayata geçirmek için çalışmalara başladık dedi. Gecenin sonunda Aziz Yıldırım, kendisine hediye edilen semazen sikkesini (Mevlevi Sarığı) giydi.

Konya Fenerbahçeliler Derneği tarafından organize edilen 'Hedef 1 Milyon Üye' tanıtım gecesine Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve bazı yöneticilerde katıldı. Burada taraftara seslenen Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'nin siyasetin içinde olmadığına dikkat çekti. Yıldırım, şunları söyledi

"Mevlana'nın söylediği 'Dün dünde kaldı cancağızım, bugün yeni şeyler söylemek lazım' sözünün devamı gibi bizde 1 milyon üye projesini hayata geçirmek için çalışmalara başladık. Fenerbahçe siyasetin içerisinde yoktur, olamaz da. O zaman spor kulüplüğünden çıkarsınız. Gizli amaçlarınız varsa bu kulübü kötü günlere götürür."

YILDIRIM'DAN CUMHURİYET VURGUSU

Konuşmasında Cumhuriyete vurgu yapan Aziz Yıldırım, "Fenerbahçe bir sivil toplum örgütüdür. Türk toplumunun yaralarını sarmak için ve bunun yanında da spor kulübünün, Cumhuriyet devam ettiği müddetçe hayatta kalmasını sağlamak için bu projemizi başlattık. Bu proje, Anadolu'da Avrupa'da ve dünyanın her yerindeki Fenerbahçelilere yayılırsa, o zaman hem Fenerbahçe sivil toplum örgütü olarak güçlü olacaktır, hem de ekonomik olarak güçlü olacaktır. Ekonomik olarak güçlü olduğunuz vakit yapamayacağınız şey yoktur. Biz Türkiye'nin her yerinde şube açacağız. Tahminen de 200 şube açmayı hedefliyoruz. Şimdiye kadar 40 şube açıldı bunlardan biri de Konya şubesidir. Konya her zaman Fenerbahçe'ye Aziz Yıldırıma ve arkadaşlarına hep destek olmuştur."diye konuştu.

Gecenin sonunda Konya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Bülent Kaşdoğan, Aziz Yıldırım'a semazen sikkesi ve ney hediye etti. Yıldırım, kendisine hediye edilen sikkeyi takarak fotoğraf çektirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya'da Aziz Yıldırım'a Mevlevi Sarığı Hediye Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement