Konya'da "Isparta Tanıtım Günleri" Sergisi - Son Dakika
Yerel

Konya'da "Isparta Tanıtım Günleri" Sergisi

Isparta'nın Yenişarbademli Kaymakamlığınca kurulan Kadın Destek Merkezi (KADEM) öncülüğünde düzenlenen "Isparta Tanıtım Günleri" sergisi, Konya'da açıldı.

20.02.2015 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Isparta'nın Yenişarbademli Kaymakamlığınca kurulan Kadın Destek Merkezi (KADEM) öncülüğünde düzenlenen "Isparta Tanıtım Günleri" sergisi, Konya'da açıldı.

Yenişarbademli Kaymakamı İhsan Erdurucan, bir alışveriş merkezinde düzenlenen serginin açılış töreninde yaptığı açıklamada, KADEM projesinin Kaymakamlık bünyesinde uygulanan bir proje olduğunu söyledi.

Projenin kadınlara, psikolojik, sosyolojik ve ekonomik olarak katkı sağlamak amacıyla düzenlendiğini belirten Erdurucan, "Daha önce Isparta merkez ve Antalya'da bu sergiyi açmıştık. Son olarak da Konya'da sergi açmış olduk. İki ayda 3. sergimizi halkımızla paylaştık" dedi.

Erdurucan, projenin içerisinde daha çok kadınların yer aldığını ve ürünleri sergilediklerini vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Ahşap işlemeciliği, süsleme sanatı, geleneksel ürünler, ahşap boyamacılığı, Isparta'nın gül ürünlerini ve yöresel ürünlerimizi tanıtıyor ve satışını yapıyoruz. Elde edilen gelirlerin tamamı kadınlarımıza veriliyor. Kadınlarımızı desteklemiş oluyoruz. Sergimiz 3 gün sürecek. Pazar günü akşam 20.00'de sona erecek."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Konya'da 'Isparta Tanıtım Günleri' Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement