Konya'da Muhtarlara Teknoloji Desteği - Son Dakika
Yerel

Konya'da Muhtarlara Teknoloji Desteği

Konya\'da Muhtarlara Teknoloji Desteği

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Ereğli Belediyesi’ne gönderilen 87 adet dizüstü bilgisayar düzenlenen programla muhtarlara teslim edildi.

23.10.2015 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Ereğli Belediyesi'ne gönderilen 87 adet dizüstü bilgisayar düzenlenen programla muhtarlara teslim edildi.

Ereğli Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen programa Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Belediye Meclis Üyeleri ve Muhtarlar katıldı. Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen dizüstü bilgisayarlar ile Ereğli Belediyesi muhtarlık biriminin daha etkin kullanılması yanında, vatandaşların işlerinin de daha hızlı çözüme ulaştırılacağını kaydeden Belediye Başkanı Özkan Özgüven, "Her zaman ifade ediyorum. Sizler bizim mesai arkadaşlarımızsınız. Hizmetleri hızlandırmak ve şeffaf yönetim anlayışı için böyle bir yönteme başvuruldu. Muhtarlar sadece mühür basan değil, bu ilçenin sosyal ve ekonomik durumlarını bilen, hizmet konusunda ortak hareket ettiğimiz ilgili birim olarak kabul ediyoruz. Çünkü muhtarlar yaşadıkları mahallenin sorunlarını ve ihtiyaçlarını en iyi bilen kişilerdir. Bu anlayışla sizlerle bugüne kadar uyum içerisinde çalışarak çok güzel hizmetleri ortaya çıkardık. Bundan sonra da bu hizmetlerimize birlikte devam edeceğiz. Ben bilgisayarların hayırlı olması dileklerimle Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek'e teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti Meclis Üyesi ve Grup Başkanı Erdinç Akça ise, teknolojik bir hizmetin muhtarlarla buluşturulduğunu kaydederek, bilgisayarların hayırlı olmasını diledi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve Belediye Başkanı Özkan Özgüven teşekkür eden Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Memduh Karaca da, "Taleplerimize kısa sürede cevap verdiniz ve bizleri çok mutlu ettiniz. Birlikte nice güzel hizmetlere imza atacağız" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından muhtarlara bilgisayarları teslim edildi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Konya'da Muhtarlara Teknoloji Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement