Konya'da Spor Camiası İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Konya'da Spor Camiası İftarda Buluştu

Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şubesi, TÜFAD Konya Şubesi, Konya Hakemler ve Gözlemciler Derneği ve Konya Futbol Adamları Derneği ve Saha Komiserleri Derneğinin katkılarıyla iftar programı düzenlendi.

07.07.2014 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şubesi, TÜFAD Konya Şubesi, Konya Hakemler ve Gözlemciler Derneği ve Konya Futbol Adamları Derneği ve Saha Komiserleri Derneğinin katkılarıyla iftar programı düzenlendi.

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Konya Atatürk Stadyumu içerisinde verilen iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, oluşan atmosferden büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Yıllarca Konya sporuna ev sahipliği yapmış stadyumda tüm spor camiası ile buluşmanın kendilerini duygulandırdığını ifade eden Baykan, "Burada hepimizin birer anısı muhakkak var. Tüm bu güzel anılarla buraya kısa zamanda veda edeceğiz. Bu önemli buluşmada katkısı olan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından yapılan dua ile iftar daveti sona erdi.

Programa, Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya Vali Yardımcısı Sefa Çetin, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, Anadolu Selçukluspor Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş, protokol üyeleri, davetliler ve sporcular katıldı. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Konya'da Spor Camiası İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement