Konya'ya Tayin Olan Polis Çift, Dördüzleriyle Birlikte Vali Tuna'yı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Konya'ya Tayin Olan Polis Çift, Dördüzleriyle Birlikte Vali Tuna'yı Ziyaret Etti

Konya\'ya Tayin Olan Polis Çift, Dördüzleriyle Birlikte Vali Tuna\'yı Ziyaret Etti

Eskişehir'de dördüz bebek sahibi 29 yaşındaki Abdurrahman Tekelioğlu ile kendisi gibi polis memuru olan aynı yaştaki eşi Nermin Tekelioğlu'nun tayini Konya'ya çıktı.

21.04.2015 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de dördüz bebek sahibi 29 yaşındaki Abdurrahman Tekelioğlu ile kendisi gibi polis memuru olan aynı yaştaki eşi Nermin Tekelioğlu'nun tayini Konya'ya çıktı. Tekelioğlu çifti 9 Ağustos'ta 2 yaşına girecek olan dördüzleri Ecrin, Nesrin, Gülçin ve Aybars ile birlikte Vali Güngör Azim Tuna'yı ziyaret etti.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi'nde görevli Abdurahman Tekelioğlu'nun, bomba uzmanı olarak görev yapan eşi Nermin Tekelioğlu, 9 Ağustos 2013 tarihinde Konya'da 3'ü kız, 1'i erkek dördüz bebek dünyaya getirdi. Dördüzlere, bir süre Konya'da oturan Abdurrahman Tekelioğlu'nun babası ve annesi baktı. Tekelioğlu çifti daha sonra dördüzleriyle birlikte Eskişehir'deki evlerine döndü. Dördüzler dünyaya geldiğinde, Başbakan olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendilerini telefonla arayıp tebrik ettiğini belirten Abdurrahman Tekelioğlu, "O günden buyana devlet erkanı sürekli yanımızda oldu. Eskişehir Valimiz de bez ve mama konusunda bize yardım etti" diye konuştu.

Vali Güngör Azim Tuna ile eşi Pervin Tuna ziyaret sırasında dördüzlerle yakından ilgilendi. Vali Tuna dördüzlere birer çeyrek altın taktı. Tuna, dördüzlerle ilgilenilmesi için de Konya Valisi Muammer Erol'u telefonla arayıp bir süre sohbet etti. Güngör Azim Tuna ile eşi Pervin Tuna, Tekelioğlu çifti ve dördüzleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. - Eskişehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya'ya Tayin Olan Polis Çift, Dördüzleriyle Birlikte Vali Tuna'yı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement