Yerdeki Cesede Çarpmamaya Çalışırken Minibüsü Devrildi - Son Dakika
3.Sayfa

Yerdeki Cesede Çarpmamaya Çalışırken Minibüsü Devrildi

Yerdeki Cesede Çarpmamaya Çalışırken Minibüsü Devrildi

Konya'da, 52 yaşındaki Mustafa Pehlivan'a araba çarptı. Pehlivan öldü, şoför kaçtı. Yoldan geçen Mehmet Güven, cesedi ezmemek isterken direksiyon hakimiyetini kaybedip kaza yaptı.

09.01.2016 10:18  Güncelleme: 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da evine gitmek için yolun karşısına geçmek isteyen 52 yaşındaki Mustafa Pehlivan, plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir aracın çarpması sonucu yaşamını yitirdi. O sırada kaza yerinden minibüsüyle geçen Mehmet Güven, yerde yatan bir kişinin olduğu fark edip, ezmemek isterken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan minibüs devrildi. Güven ve eşi şans eseri kazadan yara almadan kurtuldu.

ÇARPIP KAÇTI

Kaza, dün akşam saatlerinde Konya- Karaman karayolu Ali Ulvi Kurucu Mahallesi yakınında meydana geldi. Evine gitmek için yolun karşısına geçmek isteyen Mustafa Pehlivan'a, henüz plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir araç çarptı. Pehlivan, çarpmanın şiddetiyle yere savrulurken, çarpan araçta hızla uzaklaştı.

YERDE YATAN ADAMI GÖRDÜ, DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ

O sırada minibüsüyle Bozkır ilçesinden Konya kent merkezine gelen Mehmet Güven de yerde yatan bir kişinin olduğunu fark edince ezmemek için direksonunu sağa çevirdi; ancak yerde yatan kişinin yanından geçtikten sonra direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan minibüs yaklaşık 20 metre ileride devrildi. Şans eseri Güven ve yanındaki eşi kazadan yara almadan kurtuldu.

GERİYE PAZAR ARABASI KALDI

Kazayı fark eden çevredekiler polis ve sağlık görevlilerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri kanlar içinde kalan Mustafa Pehlivan'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Pehlivan'dan geriye, içinde ekmeklerin bulunduğu sebze ve meyve taşımada kullanılan pazar arabası kaldı. Polis, Pehlivan'a çarpan aracın plakası ve sürücüsünü belirlemek için çalışma başlattı.

"SON ANDA YERDE BİRİNİN YATTIĞINI FARK ETTİM"

Mustafa Pehlivan'ın cesedine çarpamamaya çalışırken yönetimindeki minibüsü devrilen Mehmet Güven, "Bozkır'dan eşimle birlekte bahçemizden topladığımız elmaları Konya'ya getiriyorduk. Son anda yolda yerde bir kişinin yattığını fark ettim. Ona çarpmamak için direksiyonu kırdım. Yerde yatan kişinin sağından geçtikten sonra, direksiyon hakimiyetini kaybettim ve minibüs devrildi. Şans eseri eşim ve ben yara almadan kurtulduk. Yerde yatan kişiye kimin çarptığını görmedim." dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Yerdeki Cesede Çarpmamaya Çalışırken Minibüsü Devrildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement