Konysiad'ın Buluşma Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Konysiad'ın Buluşma Toplantısı

Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONYSİAD) Yönetim Kuru Başkanı Bora Terzioğlu, "Daha modern, daha müreffeh, geleceğin Antalya'sını birlik ve beraberlik içinde şekillendirme çabalarında her türlü diyalog ve işbirliğine açık ve hazırız." dedi.

01.12.2016 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONYSİAD) Yönetim Kuru Başkanı Bora Terzioğlu, "Daha modern, daha müreffeh, geleceğin Antalya'sını birlik ve beraberlik içinde şekillendirme çabalarında her türlü diyalog ve işbirliğine açık ve hazırız." dedi.

Terzioğlu, dernek olarak Antalya'da bir otelde düzenledikleri ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in konuk olduğu toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye'de, sivil toplum kuruluşlarının politika oluşturma süreçlerine daha fazla dahil edilmesinin ve karşılaşılan sorunların çözümünde siyasilerle ve bürokratlarla el ele, işbirliği içinde çalışmalar yürütmesinin teşvik edilmesinin çok önemli olduğunu söyledi.

Siyasetçilerin, bürokratların ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin istişare mekanizmalarını devreye sokarak uyum ve koordinasyon içinde çalışmalarının ülkenin yararına olacağını ifade eden Terzioğlu, "Bu çerçevede, burada paylaşacağımız görüş ve önerilerimizin Antalya'mızın refah seviyesinin yükseltilmesi için turizm, tarım, sanayi ve hizmet sektörlerinde yapılabilecek çalışmalara katkı sağlayacağına inanıyoruz." diye konuştu.

KONYSİAD'ın sorumluluk aldığı her alanda, doğru bulduğu her konuda yeri geldiğinde eleştirilerde de bulunarak sözde değil, özde katkı sağlamayı ilke edindiğini anlatan Terzioğlu, dernek olarak Konyaaltı ve Antalya ile ilgili üretilen projelerin kamuoyuna anlatılması ve tartışılması için demokratik ortamlar yaratarak, üzerilerine düşen sorumluluğu yerine getirmek istediklerini vurguladı.

Antalya'nın marka şehir konumunun güçlendirilerek ekonomisinin her alanda canlandırılmasına öncelik verilmesinin önemine işaret eden Terzioğlu, şöyle konuştu:

"Geçtiğimiz sene NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı ve G-20 Toplantısı'nın Antalya'da gerçekleştirilmesinden büyük bir mutluluk duyduk. Bu sene ise şehrimiz EXPO 2016'ya evsahipliği yaptı. Söz konusu toplantıları ve sergileri Antalya'mızın imajı ile ulusal ve uluslararası düzeyde tanınırlığının artması açısından son derece faydalı bulduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Daha modern, daha müreffeh, geleceğin Antalya'sını birlik ve beraberlik içinde şekillendirme çabalarında her türlü diyalog ve işbirliğine açık ve hazırız."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Konysiad'ın Buluşma Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement