Manisa'da Yaşlı Kadın Evinde Ölü Bulundu - Son Dakika
Güncel

Manisa'da Yaşlı Kadın Evinde Ölü Bulundu

Manisa\'da Yaşlı Kadın Evinde Ölü Bulundu

Manisa'da yaşayan Alzheimer hastası ve yatalak yaşlı kadın, evinde ölü bulundu. Yaşlı kadın, yatağının alev alması neticesi duman ve oluşan karbonmonoksit gazından hayatını kaybetti.

24.01.2016 20:40  Güncelleme: 22:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Köprübaşı ilçesi Karacaibrahim Mahallesi'nde yaşayan Alzheimer hastası ve yatalak olan Emine Demir (84), evinde ölü bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DUMAN VE KARBONMONOKSİT GAZINDAN YAŞAMINI YİTİRDİ

Edinilen bilgilere göre, Karacaibrahim Mahallesi'ndeki evinde yıllardır yalnız yaşayan, Demir'in ısınmak için yakılan sobanın yakınında bulunan yatağının ve yün yorganın alev alması neticesi duman ve oluşan karbonmonoksit gazından hayatını kaybettiği tespit edildi.

KÖYLÜLER İTFAİYE HABER VERDİ

Yangınının sadece oda içinde bulunan yataklarla sınırlı kaldığı ve büyümediği, dumanı görüp gelen köy sakinlerince yangının itfaiyeye ihbar edilmeden kendi imkanlarıyla söndürüldüğü, ancak bu oda içindeki yataklardan yanma esnasında çıkan duman ve oluşan karbonmonoksit gazından dolayı yaşlı kadının can verdiği sanılıyor.

CESEDİ SALİH DEVLET HASTANESİ'NE GÖNDERİLDİ

112 sağlık ekiplerince yaşlı kadının cesedi Salihli Devlet Hastanesi morguna, oradan da Köprübaşı Savcılığı'nca ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Manisa'da Yaşlı Kadın Evinde Ölü Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement