Körfez Manzaralı Teras Park'a Muhteşem Açılış - Son Dakika
Yerel

Körfez Manzaralı Teras Park'a Muhteşem Açılış

Körfez Manzaralı Teras Park\'a Muhteşem Açılış

Bayraklı Belediyesi tarafından 6 bin 635 metrekare alan üzerine kurulan Teras Park, kapılarını resmen açtı.

23.05.2016 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayraklı Belediyesi tarafından 6 bin 635 metrekare alan üzerine kurulan Teras Park, kapılarını resmen açtı. Açılışta Yeni Türkü sahne alarak sevilen şarkılarını seslendirdi. Uygun fiyatlarla hizmet veren Teras Park'ta vatandaşlar eşsiz Körfez manzarası eşliğinde çaylarını yudumlayabilecek, sabah kahvaltılarını ya da akşam yemeklerini yiyebilecek.

Teras Park'ın açılışına Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, eşi Bahriye Karabağ, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Projenin açılışı kurdelesi Başkan Karabağ, vatandaşlarla birlikte kesti. Açılışın ardından Yeni Türkü sahne aldı. Sevilen şarkılarını seslendiren grubun, performansı vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.

KÖRFEZ MANZARASI KUŞ BAKIŞI İZLENEBİLECEK

Açılışta konuşan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçeye yeşil alanlar kazandırmak için çalıştıklarını söyledi. Teras Park'ın 6 bin 635 metrekare alan üzerine kurulduğunu bunun 4 bin metrekarelik bölümünün yeşil alan olduğunu belirten Karabağ, "Teras Park, eşsiz bir Körfez manzarasına sahip bir alan. Vatandaşlarımızın yürüyüş yapabilecekleri, dinlenebilecekleri, Körfez manzarasıyla kahvaltılarını yapabileceklerini, öğle ve akşam yemeklerini yiyebilecekleri bir mekan yaptık. Teras Park, gerçek muhteşem bir yaşam alanı oldu. Buraya gelenler eşi benzeri bulunmayan Körfez manzarasını kuş bakışı izleyebilecek. Gerçekten, hemşehrilerimin nefes alabilecekleri bir park. Ulaşım da oldukça kolay. Çevre yolundan Bayraklı çıkışını takip ederek bu yaşam alanına kolaylıkla ulaşılabilir. Bu proje İzmir'e ve Bayraklımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

UYGUN VE KALİTELİ

Hizmete girmesiyle kısa sürede Bayraklı'nın simge noktalarından biri haline gelen Teraspark'ta vatandaşlar muhteşem İzmir manzarasında sohbet edip vakit geçirmenin keyfini sürüyor. Ayrıca Teras Park'ın restoran-kafe bölümünde uygun fiyatlarla kaliteli yemek yeme imkanı sunuluyor. Çocuk oyun grubu, banklar ve geçiş yollarının yer aldığı Teras Park, şimdiden kentin cazibe merkezi olmayı hedefliyor.

4 BİN METREKARELİK YEŞİL ALAN

Bayraklı sırtlarındaki muhteşem Körfez manzarasına hakim 75. Yıl Mahallesinde, Bayraklı Belediyesi tarafından yapılan Teras Park, vatandaşların rahat nefes alabileceği yepyeni bir yaşam alanı olacak. 6 bin 635 metrekare alan üzerine kurulan Teras Park projesinde 4 bin metrekarelik yeşil alan oluşturuldu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Körfez Manzaralı Teras Park'a Muhteşem Açılış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement