Korkuteli'de Yemek İhalesi Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Korkuteli'de Yemek İhalesi Yapıldı

Korkuteli\'de Yemek İhalesi Yapıldı

Antalya’nın Korkuteli ilçe’sinde 2014-2015 eğitim öğretim yılında Mahallelerden taşıma merkezlerine gelen ilköğretim okullarında öğrenim gören öğrencilere verilmek üzere yapılan yemek ihalesi Öğretmen evinde yapıldı.

27.08.2014 18:56

Antalya'nın Korkuteli ilçe'sinde 2014-2015 eğitim öğretim yılında Mahallelerden taşıma merkezlerine gelen ilköğretim okullarında öğrenim gören öğrencilere verilmek üzere yapılan yemek ihalesi Öğretmen evinde yapıldı. Yemek ihalesini en düşük fiyat veren Platin yemek kazandı.

Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün, 2014-2015 Eğitim Öğretim yılının ilk dönemindeki 180 günlük yemek ihalesi yapıldı. Milli Eğitim Müdür vekili Fatih Özbay, başkanlığındaki ihale komisyonu teklifleri kabul etti. Öğretmen evinde gerçekleşen yemek ihalesine 5 yemek firması katıldı. İhaleye katılımcı firmalar Gökçeler yemek fabrikası, Platin yemek fabrikası, Altınkepçe yemek, Elmalı Yemekcilik ve Gurme yemek firmaları kapalı zarf içinde tekliflerini sundu.

İhale Komisyonu başkanı Milli Eğitim müdür vekili Fatih Özbay, ihalenin sona ermesinin ardından yaptığı konuşmada, teklif mektuplarının hemen inceleneceğini, ihaleyi almaya hak kazanan yemek firmasını hemen açıklayacaklarını söyledi. Yapılan inceleme sonunda 210 bin 974 TL ile en düşük teklifi veren Platin Yemek fabrikası 637 öğrenci için ve 180 günlük 3 kap yemek verilecek.

İhale Komisyon Başkanı ve Milli Eğitim Müdür vekili Fatih Özbay, "Amacımız taşımalı ilköğretim okullarında okuyan öğrencilere daha temiz, daha sağlıklı ve zamanında yemek yedirmektir. Bunun için tüm gücümüzle gece gündüz demeden çalışıyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli'de Yemek İhalesi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement