Korkuteli'nde İlk Kadın Müdür Göreve Başladı - Son Dakika
Yerel

Korkuteli'nde İlk Kadın Müdür Göreve Başladı

Korkuteli\'nde İlk Kadın Müdür Göreve Başladı

Antalya'nın Korkuteli İlçesi Orman İşletme Müdürlüğünde görev değişiminin ardından yeni Orman İşletme Müdürü Hülya Güney göreve başladı.

17.07.2014 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Korkuteli İlçesi Orman İşletme Müdürlüğünde görev değişiminin ardından yeni Orman İşletme Müdürü Hülya Güney göreve başladı.

Manavgat Orman İşletme Müdür Yardımcısı Hülya Güney, 5,5 yıl önce şef olarak görev yaptığı Korkuteli Orman İşletme Müdürlüğünün ilk kadın müdürü oldu. Korkuteli'nden önce Kaş'ta görev yaptığını belirten Güney, "Şimdi 5,5 yıl önce şef olarak görev yaptığım Korkuteli'ne müdür olarak döndüm. Bu bir bayrak yarışıdır. Bugün bayrağı biz teslim aldık. İnşallah en iyi şekilde yapacağız" dedi.

Antalya Orman Bölge Müdürü Mustafa Türk ise, Korkuteli Orman İşletme Müdürlüğü ormanlarını daha önce uzun yıllar işletme şefi olarak görev yapan Hülya Güney'e emanet ettiklerini, Elmalı Orman İşletme Müdürünün de kadın olduğunu hatırlatarak, "Böylece bölge müdürlüğümüzün kuzey batı ormanlarını hanımlara emanet etmiş bulunmaktayız. Umarım bundan sonra Korkuteli Orman İşletme Müdürlüğü tüm personeli ahenk içinde çalışarak her yönüyle örnek bir işletme müdürlüğümüz olacaktır" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli'nde İlk Kadın Müdür Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement