Korkuteli Yelten Dallar İlkokulu'nun Avrupa Birliği Projesi Onaylandı - Son Dakika
Yerel

Korkuteli Yelten Dallar İlkokulu'nun Avrupa Birliği Projesi Onaylandı

Korkuteli Yelten Dallar İlkokulu\'nun Avrupa Birliği Projesi Onaylandı

Antalya bölgesinde Avrupa Birliği Projeleri üretimi konusunda Antalya ilçeleri arasında ilk sırayı alan Korkuteli, bir Avrupa Birliği Projesi’ni daha onaylattı.

13.08.2015 18:05

Antalya bölgesinde Avrupa Birliği Projeleri üretimi konusunda Antalya ilçeleri arasında ilk sırayı alan Korkuteli, bir Avrupa Birliği Projesi'ni daha onaylattı.

Korkuteli'ne bağlı Yelten Dallar İlkokulu'nun "ITC ve Dil Tabanlı Sosyo-Kültürel Sinerji" adlı ve 44 bin 808 Euro bütçeli projesi Avrupa Birliği onayından geçti. Proje Türkiye genelindeki bin 916 proje arasından seçilerek ilk olarak 88 proje arasına giren daha sonra da ilk 5 projeye kaldı. Türkiye'deki Bin 916 Proje, Antalya'daki 2 Avrupa Birliği projesinden biri olan "ITC ve Dil Tabanlı Sosyo-Kültürel Sinerji" projesini uygulamaya ve Birleşik Krallık (İngiltere), Hollanda ile İspanya'daki kurslara 18 katılımcı öğretmeni gönderecek.

"BU TÜR PROJELER ÖĞRENCİLERİN GELİŞİMİNİ ARTTIRIR"

Korkuteli'deki öğretmen ve öğrencilerin bu tür etkinliklere katılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, bu tür projelerin hem öğretmenlerin hem de öğrencilerin kişisel gelişimlerini arttıracağını söyledi. Kocagöz, "Okullarımızın projeler aracığı ile yurtdışına çıkmaları, farklı ülkeleri ve kültürleri tanımaları, Avrupalı meslektaşlarımızla birlikte çalışma deneyimi kazanmaları bizleri çok mutlu etmektedir. Bu çalışmaların sistemimizde en önemli önceliklerimizden birisi olan yabancı dil öğretimine katkıda bulunacağına, ayrıca öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin kişisel gelişimlerini artıracağına inanıyorum" dedi.

Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, Yelten Dallar Ortaokulu Müdürü Fatih Tıraş'a ve projede emeği geçen tüm öğretmen ve personele teşekkür etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli Yelten Dallar İlkokulu'nun Avrupa Birliği Projesi Onaylandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement