Köse'de 260 Öğrenci Kapasiteli Öğrenci Yurdunun Temeli Atıldı - Son Dakika
Güncel

Köse'de 260 Öğrenci Kapasiteli Öğrenci Yurdunun Temeli Atıldı

Köse\'de 260 Öğrenci Kapasiteli Öğrenci Yurdunun Temeli Atıldı

Gümüşhane'nin Köse ilçesinde çeşitli vakıfların ve hayırseverlerin işbirliği ile yapılacak olan Meslek Yüksek Okulu Öğrenci Yurdu'nun temeli düzenlenen törenle atıldı.

22.04.2015 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane'nin Köse ilçesinde çeşitli vakıfların ve hayırseverlerin işbirliği ile yapılacak olan Meslek Yüksek Okulu Öğrenci Yurdu'nun temeli düzenlenen törenle atıldı.

Atilla Kesler Vakfı, İrfan Can Vakfı, Köse Yurt Yaptırma Vakfı ile hayırsever iş adamlarının katkılarıyla yapılacak olan 260 öğrenci kapasiteli yurdun temel atma törenine Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Günaydın, Köse Kaymakamı Şaban Arda ile Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün ve yapıma destek veren vakıfların yetkilileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşan AK Parti Milletvekili Feramuz Üstün, ülke genelinde üniversite sayısının her geçen gün arttığına dikkat çekti, "Eğitim alanında yapılan her yatırımı minnetle ve saygıyla karşılarız. Özel sektörün bu tür girişimleri bizleri daha da sevindirmektedir" dedi. Üstün, emeği geçenlere de teşekkür etti. Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz da, yurt binasının öğrencilerin başarılarına katkı sağlayacağını vurguladı, "Bu güzelliğe kim sebep olduysa kendilerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde kurban kesildı, 2 milyon liraya mal olması planlanan yurt binasının temeli atıldı. - Şhane

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Köse'de 260 Öğrenci Kapasiteli Öğrenci Yurdunun Temeli Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement