Kosgeb Kursu İş Sahibi Yaptı - Son Dakika
Yerel

Kosgeb Kursu İş Sahibi Yaptı

Kosgeb Kursu İş Sahibi Yaptı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve KOSGEB işbirliğinde "Gencim, Girişimciyim, Güçlüyüm" sloganı ile başlatılın girişimcilik kurslarına katılan geçler, hayallerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor.

02.03.2014 15:34

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve KOSGEB işbirliğinde "Gencim, Girişimciyim, Güçlüyüm" sloganı ile başlatılan girişimcilik kurslarına katılan geçler hayallerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor.

Bayburt'ta ilk etabı 16–24 Aralık'ta başlatılan kurslara katılarak sertifika alan Hakan İlyas Polat, kentte bugün hizmete açtığı işletmesinde geleneksel Türk kahvesini vatandaşların beğenisine sunduğunu belirtti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile KOSGEB'in ortaklaşa düzenlediği kursa katılarak sertifika aldığını dile getiren Polat, "Sertifika aldıktan sonra böyle bir işletme açma fikrim oluştu. Şimdi KOSGEB desteği ile bu fikrimi gerçekleştirdim. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile KOSGEB'e bize verdikleri bu fırsattan dolayı teşekkür ediyorum. İşletmemizde Türk kahve kültürünü yaygınlaştırmak ve yaşatmak istiyoruz" dedi.

Bayburt AVM'de yapılan açılışa Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdulkadir Karabulut AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal katıldı. - Bayburt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kosgeb Kursu İş Sahibi Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement