Kosovalı İşadamları Derneği, Başkan Tütüncü'yü Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Kosovalı İşadamları Derneği, Başkan Tütüncü'yü Ziyaret Etti

Kosovalı İşadamları Derneği heyeti, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'yü makamında ziyaret etti.

06.04.2015 15:09

Kosovalı İşadamları Derneği heyeti, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'yü makamında ziyaret etti.

Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı için Antalya'ya gelen Kosovalı İşadamları Derneği'nden, aralarında Kosova'dan gelen bakanlık yetkilileri, yerel yönetimlerden sorumlu kişiler ve işadamlarının bulunduğu  45 kişilik heyet, Tütüncü'yü ziyaret etti.

Kosovalıları kardeş olarak gördüklerini ve Kepez Belediyesinde ağırlamaktan onur duyduklarını dile getiren Tütüncü, Türkler için Kosova ve Balkanların ayrı öneme sahip olduğunu belirtti.

Tütüncü, dünyanın birçok ülkesinde yerel hizmetleri yerinde görme imkanı bulduğunu kaydederek, " Yerel yönetimlerde Türkiye, dünyanın en iyilerinden birisi. Böyle bir ülkenin fuarı da ufuk açıcı oldu. Fikir paylaşımı sayesinde yeni projeler geliştirme imkanımız olacak" dedi.

Kepez Belediyesinin işleyişi hakkında heyete bilgi veren Tütüncü, kültürlerin kaynaşması, iletişimin daha güçlü hale gelmesi için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını kaydetti.

Tütüncü, "Biz sessiz sedasız düzensiz bir şehri yıkıyor, düzenli bir şehir olarak imar ediyoruz. Kosova ile ilişkileri geliştirmek için daha da çalışacağız. Ziyaret birçok ikili ilişkilerin başlangıcını sağlayacak" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kosovalı İşadamları Derneği, Başkan Tütüncü'yü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement