Köy Ziyaretleri Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Köy Ziyaretleri Devam Ediyor

Köy Ziyaretleri Devam Ediyor

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kurucaşile ilçesine bağlı Başköy ve İlyasgeçidi köylerini ziyaret ederek, köy sakinleri ile sohbet etti.

14.04.2014 14:58  Güncelleme: 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kurucaşile ilçesine bağlı Başköy ve İlyasgeçidi köylerini ziyaret ederek, köy sakinleri ile sohbet etti.

Tunç'a ziyaretlerinde AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın, AK Parti Kurucaşile İlçe Başkanı Necati Erkal, İl Genel Meclisi Üyesi Murat Erfındık ve Belediye Meclis üyeleri eşlik etti. Kurucaşile Kaymakamı Davut Bayraktar'ı makamında ziyaret edip, Hükümet konağındaki memurlarla selamlaştıktan sonra Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Milletvekili Tunç, Kurucaşile'deki esnafları ve kıraathaneleri ziyaret edip, 30 Mart seçimlerindeki desteklerinden dolayı teşekkür etti. Kurucaşile ilçe merkezindeki ziyaretlerinin ardından Kurucaşile'nin en uzak köylerinden olan Başköy ve İlyasgeçidi köylerine giden Milletvekili Tunç, Başköy'de ve İlyasgeçidi köyünde, köy muhtarları ve köy sakinleri ile kıraathanelerde sohbet etti. Tunç, 30 Mart seçimlerinde yüksek bir oy oranı ile destek veren Başköy ve İlyasgeçidi köylülerine teşekkür etti. Kurucaşile ilçesine bağlı Başköy ve İlyasgeçidi köylerine giden Milletvekili Tunç, köy kıraathanelerinde yaptığı sohbette, Kurucaşile ilçesine ve köylerine büyük önem verdiklerini söyledi.

Kurucaşile yolunun 1 katrilyon lira tutarında önemli bir yatırım olduğunu belirten Milletvekili Tunç, "5 tünel, 2 viyadük, 10 köprü gidiş geliş olmak üzere 22 km. tünel yapıyoruz, dağları deliyoruz, vadileri aşıyoruz, Kurucaşile ilçemizi Bartın'a daha yakın yapmak, ulaşımı kolaylaştırarak Kurucaşile'nin en büyük sorununu çözüyoruz, Köydes projeleri ile de köylerimizi daha yaşanılabilir hale getiriyoruz, 30 Mart seçimlerinde yine AK Parti'ye güvendiniz, bizler de bu güveninizi boşa çıkarmadan gece gündüz çalışacağız" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köy Ziyaretleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement