Köyceğiz, Hentbol'da Transferlerini Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Köyceğiz, Hentbol'da Transferlerini Sürdürüyor

Köyceğiz, Hentbol\'da Transferlerini Sürdürüyor

Köyceğiz Belediyespor Erkek Hentbol takımı, 1. ligdeki ilk yılında güçlü bir takım kurmak amacıyla transferlerini sürdürüyor.

06.08.2016 13:30

Köyceğiz Belediyespor Erkek Hentbol takımı, 1. ligdeki ilk yılında güçlü bir takım kurmak amacıyla transferlerini sürdürüyor.

Geçen seneki kadrosunu bir oyuncu hariç koruyan takım, dış transferde ise Maliye Milli Piyango'dan kaleci Emre Gürsoy, Antalyaspor'dan Sırp sağ oyun kurucu Radoje Kovacevic, Erzurum Aziziye Termalspor'dan sol oyun kurucu Dmytro Dych, Merzifon Belediyespor'dan sağ kanat Ali Canikli, daha önce Muğla Belediyespor Hentbol takımında da oynayan pivot Onur Çoban ve bir yıl Hentbol'a ara veren Köyceğiz Belediyespor oyuncusu orta oyun kurucu Çağlar Sağıroğlu ile sözleşme imzaladı.

Kulüp antrenörlerinden Kenan Engin, imza töreninde yaptığı açıklamada, "öncelikli hedefimiz Köyceğiz'imizi 1.Ligde başarıyla temsil ederek kalıcı olmak. Amacımız tabi ki Süper Lig, sezon öncesi belki bir savunma oyuncusu daha alabiliriz. Transfer sezonu devam ediyor ligde lüzum görürsek gereken yerlere takviye yapabiliriz." dedi.

Sporun sadece futboldan ibaret olmadığını dile getiren Engin, Muğla'lı tüm sporseverleri maçlara beklediklerini de sözlerine ekledi.

Köyceğiz Belediyespor Erkek Hentbol takımı, 2015-2016 sezonu Hentbol Erkekler 2.Lig Play-Off final maçlarının ardından Karşıyaka Belediyespor ile birlikte, Hentbol Erkekler 1.Lige yükselmişti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köyceğiz, Hentbol'da Transferlerini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement