Koyun Sürüsü Telef Oldu - Son Dakika
Güncel

Koyun Sürüsü Telef Oldu

Koyun Sürüsü Telef Oldu

Balıkesir'in Havran İlçesi'nde, bir aracın çarptığı sürüde 11 koyun telef oldu.

20.05.2016 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Havran İlçesi'nde, bir aracın çarptığı sürüde 11 koyun telef oldu. Can çekişen iki koyun da itfaiye ekipleri tarafından tedavilerinin mümkün olmaması nedeniyle kesildi. Jandarma, koyunlara çarpıp kaçan araç ve sürücüsünün tespit edilip, yakalanması için çalışma başlattı.

Bugün saat 09.00 sıralarından Balıkesir- Çanakkale karayolu, Havran ilçesi yakınlarında yola çıkan, sahipleri başında olmayan koyun sürüsüne bir araç çarpıp kaçtı. Sürüdeki 11 koyun telef oldu. Çok sayıda koyun da yaralandı. Yoldan geçen diğer araç sürücüleri yoldaki telef olan koyunları görüp, durumu jandarmaya ve itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Havran Grup Amirliği ekipleri, telef olan koyunları yoldan kaldırdı. Ağır yaralı olan ve tedavileri mümkün olmadığı belirlenen iki koyun ise murdar olmaması için kesildi. Yaklaşık bir saat süreyle trafiğe kapalı kalan yol, itfaiye ekiplerinin yoldaki kanları yıkamasının ardından yeniden ulaşıma açıldı.

Sürüdeki koyunlara kamyon veya TIR gibi büyük bir aracın çarpmış olabileceği üzerinde durulduğu öğrenildi. Jandarma, sürüye çarpıp kaçan aracın ve sürücüsünün tespit edilip, yakalanması için çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

- Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Koyun Sürüsü Telef Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement