Kozlu'dan Erdoğan'a 10 Ağustos Bağışı - Son Dakika
Güncel

Kozlu'dan Erdoğan'a 10 Ağustos Bağışı

Kozlu\'dan Erdoğan\'a 10 Ağustos Bağışı

AK Parti Kozlu İlçe Teşkilatı tarafından Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın seçim kampanyası için açılan banka hesabına bağış yapıldı.

01.08.2014 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kozlu İlçe Teşkilatı tarafından Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın seçim kampanyası için açılan banka hesabına bağış yapıldı.

Bugün saat 14.00'de Kozlu Ziraat Bankası önünde toplanan AK Partili grup Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan'ın seçim kampanyası hesabına para yatırdı. AK Parti Kozlu İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği kampanyaya AK Parti Kozlu İlçe Teşkilatı Yönetimi, Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin ve Belediye Meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Kozlu'dan Erdoğan'a tam destek sloganıyla yola çıktıklarını ifade eden AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, şöyle konuştu: "Bugün burada toplanan bizler Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 10 Ağustos'ta Cumhurbaşkanımız olarak başımızda olacağına inanarak geldik. Tüm vatana şimdiden hayırlı olsun diyorum."

Bağış öncesi bir konuşma yapan Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin ise, şunları söyledi: "Biz Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı 10 Ağustos sonrası Cumhurbaşkanlığı makamında görmek istiyoruz. Göreceğimizi de biliyoruz. Bugün burada sembolik olarak toplanıp bu arzumuzu göstermek istedik. Sembolik olarak yatıracağımız miktar vatandaşımızın da yatırabileceği miktarlardır."

Bankaya giren grup teker teker kampanya hesabına para yatırdı. Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin sembolik olarak 100 TL yatırırken, AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir de Zonguldak'ın plakasına atfen 67 TL para yatırdı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kozlu'dan Erdoğan'a 10 Ağustos Bağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement