Kozlu'yu Türkiye'ye Tanıttılar - Son Dakika
Yerel

Kozlu'yu Türkiye'ye Tanıttılar

Kozlu\'yu Türkiye\'ye Tanıttılar

Kanal 7 televizyonu Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde hazırladığı tanıtım filmiyle ilçeyi Türkiye’ye tanıttı.

12.11.2015 15:20

Kanal 7 televizyonu Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde hazırladığı tanıtım filmiyle ilçeyi Türkiye'ye tanıttı. Belediye çalışmalarını aktaran Başkan Ertan Şahin ise "Yeni bir Kozlu'nun ayak seslerini inşallah bu beş yıllık dönemde çözmüş olacağız" dedi.

Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin'in alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra sosyal sorumluluk projelerini de yerine getirmesi ile birlikte modern ilçe olmayı hedefleyen Kozlu, Kanal 7 televizyonunun hazırlayıp sunduğu tanıtım filmiyle tanıtıldı.

İlçenin tarihi, turistik ve kültürel yapılarının da ekrana getirildiği film hakkında konuşan Başkan Ertan Şahin, "Kozlu özellikle sahili ile de dikkat çekiyor. Yerli turistler Kozlu'yu görmeye geliyor. Tabii ki bu bizim için yeterli değil. Bunu arttırmak için ilerleyen günlerde gerekli çalışmaları yapacağız. Kozlu hemen sahilde Zonguldak merkezine 4 kilometre mesafede, nüfusunun çoğunluğu emekli ve madenlerde çalışan 36 bin 800 nüfuslu bir ilçemiz. Kaynaklarıyla, deniziyle, koylarıyla gezilmesi gereken şirin bir ilçedir. Tarihiyle bütünleşmiş, şehir kültürünü geliştirmiş bir ilçeyiz. Son zamanda gecekondulaşmadan ziyade Zonguldak'taki inşaat sektörünün yoğun olduğu bir bölge. Gelişimini devam ettiriyor. Tam anlamıyla turizmi de yaşayabilecek. Modern bir ilçe olmayı hedefliyoruz. Bunun için çalışıyoruz" diye konuştu.

Alt yapı, trafik ve halkın ihtiyaçlarını karşılamak için projeler ürettiklerini belirten Başkan Ertan Şahin, "Su kaynaklarımızın toparlanması ve daha iyi hale getirilmesi, Değirmenağzı kaynağının bütün Kozlu'ya yaygınlaştırılması çalışması vardı. Yeni bir Kozlu'nun ayak seslerini inşallah bu beş yıllık dönemde çözmüş olacağız. Trafik sorununu çözmede yeni bir köprü yapıyoruz. Kozlu'yu genişletme anlamında bu çalışmayı sürdürüyoruz. Her mahalleye en az 3-4 park yapıyoruz. Yılbaşı itibariyle Kozlu Belediyesi'nin yeni hizmet binasına geçeceğiz. Önümüzdeki birkaç yıl içerisinde Kozlu; ilçe statüsünü taşıyan bütün hizmetleriyle yeni belediyecilik anlayışını halkımız en kısa zamanda görecek" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kozlu'yu Türkiye'ye Tanıttılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement