KPSS'nin İlk Gün Oturumları Başladı - Son Dakika
Yerel

KPSS'nin İlk Gün Oturumları Başladı

Öğretmenlik ve kamudaki A grubu kadrolar için düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavının genel kültür ve genel yetenek testlerinin yer aldığı sabah oturumları başladı.

04.07.2015 12:48  Güncelleme: 13:02

Öğretmenlik ve kamudaki A grubu kadrolar için düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın (KPSS) genel kültür ve genel yetenek testlerinin yer aldığı sabah oturumları başladı.

Edirne'de, Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) gerçekleştirilen sınav, saat 9.30'da başladı. Trakya Üniversitesi Balkan Kampüsü'ne gelen adaylar, kimlik ve güvenlik kontrolleri sonrasında solanlara alındı.

Kontrollerde çanta, takı, saat ve anahtar gibi metal eşyaların üzerinde bulunduğu adaylar binaya alınmadı. Gerekli kimlik kontrolleri ve yerleştirme işlemlerinin ardından salon başkanı sınavda uyulacak kuralları adaylara okudu, ilgili oturumda cevaplanacak test için kullanılacak sınav evrakıyla içinde kalem, silgi bulunan kutular dağıtıldı.

KPSS'nin öğleden sonra yapılacak eğitim bilimleri testi ise saat 14.00'te başlayacak.

Adaylara 80 soru için 100 dakika süre verilecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel KPSS'nin İlk Gün Oturumları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • SİZİN YAPACAĞINIZ SINAVIN: SANKİ CIA MERKEZİNE GİRİYORUZ TERÖRİST MUAMELESİ YAPILIYOR CUZDANLA SINAVA ALMADILAR 0 0 Yanıtla

Advertisement