KPSS'ye Doğru - Son Dakika
Güncel

KPSS'ye Doğru

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Yusuf Türkhan, "Sınav yerlerinde yüksek sesli müzik açmamaları ve kornalarını kullanmamaları konusunda tüm sürücülerimizi duyarlılığa davet ediyoruz.

20.05.2016 15:20

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Yusuf Türkhan, "Sınav yerlerinde yüksek sesli müzik açmamaları ve kornalarını kullanmamaları konusunda tüm sürücülerimizi duyarlılığa davet ediyoruz." dedi.

Türkhan, gazetecilere yaptığı açıklamada 22 Mayıs Pazar günü Türkiye'de KPSS heyecanın yaşanacağını söyledi.

Sınava girecek adaylar için vatandaşlardan hassas davranmalarını isteyen Türkhan, "Sınav yerlerinde yüksek sesli müzik açmamaları ve kornalarını kullanmamaları konusunda tüm sürücülerimizi duyarlılığa davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Türkhan, zabıta olarak sınav süresince sahada olacaklarını dile getirerek "22 Mayıs Pazar günü sınav yerlerinin yakınlarındaki inşaat alanlarında çalışmalara kısa süreli ara verilmesini temenni ediyoruz. Dolayısıyla tüm vatandaşlarımızı duyarlılığa davet ediyoruz. Bu vesileyle Büyükşehir Belediyesi olarak sınava girecek tüm öğrencilerimize bir kez daha üstün başarılar diliyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel KPSS'ye Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement