Kubilay, Urfaspor'un Milli Gururu Oldu - Son Dakika
Güncel

Kubilay, Urfaspor'un Milli Gururu Oldu

Kubilay, Urfaspor\'un Milli Gururu Oldu

Şanlıurfasporlu genç futbolcu Kubilay Sönmez gittiği U20 Milli takımında sergilediği futbolla takdir topladı.

16.10.2014 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hollanda'da düzenlenen U20 Uluslararası Dörtlü Turnuva'ya katılan U20 Milli Takım aday kadrosuna çağrılan Şanlıurfasporlu Kubilay Sönmez, üç maça çıktı.

Hollanda ile 2-2 biten maçta 90 dakika görev yapan genç futbolcu, Almanya karşısında Milli takımın 1-0 kaybettiği maçta 22. Dakikada oyuna girdi ve 68 dakika görev yaptı.

U20 Milli takımın turnuvadaki son maçı olan İngiltere karşısında ilk 11'de sahaya çıkan genç yıldız, 1-1 biten maçta 90 dakika boyunca sahada kaldı ve oynadığı futbol ile teknik heyetin yüzünü güldürdü.

U20 Milli takım ile turnuva boyunca çıktığı üç maçta hiç kart görmeyen Kubilay, centilmenliği ile de ön plana çıkan futbolculardan biri oldu.

Türkiye'de geleceğin yıldızı olarak gösterilen Kubilay Sönmez, takımı Şanlıurfaspor ile bugüne kadar biri Ziraat Türkiye Kupası maçı beşi de PTT 1. Lig karşılaşması olmak üzere altı karşılaşmada ilk 11'de görev yaparak iyi bir grafik çizdi.

Şimdiden çok sayıda Süper lig takımının peşinden koştuğu Kubilay Sönmez, Şanlıurfaspor'da çok mutlu olduğunu ve bu sezon şampiyonluk yaşamak istediğini belirtti.

İSMET TÜRKER, ŞANLIURFASPOR'A CEO OLDU

Bu arada Şanlıurfaspor Kulübü, İsmet Türker'i CEO olarak göreve getirdi. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "Daha önce birçok sportif ve kuruluş anlamda başarılı çalışmalara imza atmış olan İsmet Türker'i Kulüp CEO'su olarak göreve getirdik" denildi.

Kulübün bundan sonraki önemli işlerinde görev alacak Türker, aynı zamanda Uluslararası engelliler derneği genel başkanlığını da yapıyor.

Birçok gazetede köşe yazarlığı da yapan Türker'in yine çok sayıda TV Programı da bulunuyor.

Şanlıurfaspor Kulübü AS Başkanı Nabi Kırmızı, CEO olarak göreve getirilen İsmet Türker'e başarılar dilediklerini ifade ederken, "Geçmişte yaşadığı başarıları kulübümüzde de yaşayacağına inanıyoruz. Kendisine yeni görevinin hayırlı olmasını dilerken, aynı zamanda başarılar diliyoruz" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Kubilay, Urfaspor'un Milli Gururu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement