Küçük Erdoğan Başkan Kafaoğlu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Küçük Erdoğan Başkan Kafaoğlu'nu Ziyaret Etti

Küçük Erdoğan Başkan Kafaoğlu\'nu Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ismini taşıyan Balıkesirli Minik Erdoğan ve ailesi Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nu ziyaret etti.

18.01.2015 17:59

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ismini taşıyan Balıkesirli Minik Erdoğan ve ailesi Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nu ziyaret etti.

Aydın-Ayşegül çifti 8 ay önce dünyaya gelen oğullarının ismini Recep Tayyip Erdoğan koydu. Minik Erdoğan büyük ilgi gördü. Erdoğan çifti bebekleri ile birlikte Başkan Zekai Kafaoğlu'nu ziyaret etti. Baba Aydın Erdoğan "Dönemin Başbakanı ve şimdi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a hayran olduğumuz için oğlumuza bu ismi koyduk. Oğlumun sünnetini 2023'de yapıp hem Cumhurbaşkanını hem de Başbakanı davet etmeyi düşünüyorum. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Balıkesir ziyaretinde kendisiyle tanıştık, Ankara'da Aksaray'a misafir olduk. Altınoluk'ta oturuyoruz, Balıkesir'e her geldiğimizde çalışkanlığı ve içtenliği ile övündüğümüz Başkanımız Zekai Kafaoğlu'nu ziyaret etmeden gitmiyoruz" dedi.

Başkan Zekai Kafaoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, minik Erdoğan'a sağlıklı, sıhhatli ve huzur dolu bir ömür dileyerek, "Kendisi ismini taşıdığı Cumhurbaşkanımız gibi vatanına, milletine ve ailesine hayırlı bir evlat olur" dedi. Kafaoğlu minik Erdoğan'ı sevdikten sonra kendisine oyuncak hediye etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Küçük Erdoğan Başkan Kafaoğlu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement