Küçük Kaan'dan Geriye Görüntüleri Kaldı - Son Dakika
Güncel

Küçük Kaan'dan Geriye Görüntüleri Kaldı

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde bir ay önce 8 yaşındaki arkadaşı Bayram Erol ile kaybolan 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı'nın ailesi, oğullarının cep telefonuyla çekilen son görüntülerini basınla paylaştı.

27.01.2016 13:26

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde bir ay önce 8 yaşındaki arkadaşı Bayram Erol ile kaybolan 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı'nın ailesi, oğullarının cep telefonuyla çekilen son görüntülerini basınla paylaştı.

Reşadiye'de arkadaşı Bayram ile kaybolan küçük Kaan'ın annesi Nazife Taşcı, geçen ekim ayında cep telefonuyla oğlunun görüntülerini çekti.

Cep telefonu kamerasındaki kayıtlarda, anne Taşcı'nın oğluyla yaptığı konuşmalar bulunuyor. Kayıtta, annenin "Sokak köpeği nasıl ısırdı?" diye sorması üzerine küçük Kaan'ın "Ham diye ısırdı" cevabı yer alıyor.

Baba İbrahim Taşcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlu Dursun Kaan ve arkadaşı Bayram'dan 30 gündür haber alınamadığını anımsattı.

Çocukları bulmak amacıyla çok yönlü arama çalışmaları yapıldığını dile getiren baba Taşcı, şöyle konuştu:

"Bayram ve Kaan'ın kaybolmasının ardından devletimiz tüm imkanlarını seferber etti. Kelkit Çayı, ormanlık, dağlık araziler ve metruk binalar arandı. Şu ana kadar kadar herhangi bir iz veya emare yok. Geçen hafta bizden ve Bayram'ın ailesinden kan örnekleri alındı ve Ankara'ya gönderildi. Sualtı Federasyonu varmış oradan dalgıç talep ettik. Tekrar Kelkit Çayı'nın aranmasıyla ilgili. Çocukların kayboldukları gün öğlen saatlerinde bir servis şoförü ikisini Kelkit Çayı kenarında görmüş. Çocukları 'Buralar tehlikeli evinize gidin' diye uyarmış. En son gören o."

Taşcı, çocukların Antalya ve Ankara'da da görüldüğü yönünde ihbarlar geldiğini, polis ekiplerinin bu durumu da araştırdığını sözlerine ekledi.

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde, 29 Aralık 2015'te komşu çocukları 8 yaşındaki Bayram Erol ile 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı, oyun oynarken kaybolmuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Küçük Kaan'dan Geriye Görüntüleri Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement