Kudüs Barış Zirvesi Ankara'da Gerçekleşti - Son Dakika
Yerel

Kudüs Barış Zirvesi Ankara'da Gerçekleşti

ANKARA (İHA) – Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş adamları Konfederasyonu Genel Başkan Nezaket Emine Atasoy, Ankara’da gerçekleşen ’Barış Kenti Kudüs Zirvesi’ne katıldı.

22.03.2015 17:20

ANKARA (İHA) – Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş adamları Konfederasyonu Genel Başkan Nezaket Emine Atasoy, Ankara'da gerçekleşen 'Barış Kenti Kudüs Zirvesi'ne katıldı.

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Ürdün Haşimi Krallığı Kralı Abdullah, Filistin Devlet Başkanlığı ve Filistin Devlet Başkanı Mahmoud Abbas himayesinde, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın katılımıyla gerçekleşen 'Barış Kenti Kudüs Zirvesi'ne katıldı. Açılış konuşmasına yapan Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Ortadoğu coğrafyasında yaşanan sıcak gelişmeleri ve olayları üzüntüyle takip ettiklerini belirterek, "Ortadoğu'da yaşanan olumsuz olayların başında Kudüs, Mescid-i Aksa ve Filistin'de yaşanan zulüm gelmektedir" dedi.

Atasoy barışın kenti Kudüs'e barış hakim olmadıkça Ortadoğu'ya barışın gelmesi zorlaşacaktır. Başkenti Kudüs olan bir Filistin Devleti kurulmadıkça Ortadoğu'ya barışın gelmesi imkansızdır" şeklinde konuştu.

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, "Barışın Kenti Kudüs Zirvesi'ni himayesine alan Ürdün Haşimi Krallığı, Ürdün Haşimi Kralı ve Ekselansları Kral Abdullah'a, Filistin Devlet Başkanlığı'na, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'a ve Arap Devletler Ligi Genel sekreteri Nebil El Arabiye teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kudüs Barış Zirvesi Ankara'da Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement