Kula Selendililer Derneği, Devlet Hastanesi'ne Sebil Hediye Etti - Son Dakika
Yerel

Kula Selendililer Derneği, Devlet Hastanesi'ne Sebil Hediye Etti

Kula Selendililer Derneği, Devlet Hastanesi\'ne Sebil Hediye Etti

Kula Selendililer Derneği, Selendi Devlet Hastanesi’ne hastalar ve hastaneye gelenlerin kullanabilmesi için 2 adet su sebili hediye etti.

25.08.2015 20:24

Kula Selendililer Derneği, Selendi Devlet Hastanesi'ne hastalar ve hastaneye gelenlerin kullanabilmesi için 2 adet su sebili hediye etti.

Kula Selendililer Derneği Başkanı Mehmet Kalkan, sebilleri Selendi Devlet Hastanesi Müdürü Osman Tutar'a teslim etti. Mehmet Kalkan, "Selendi ilçemiz göç veren bir ilçe konumunda. Kendi ilinde hemşehri derneği olan tek derneğiz belki. Nedeni ise ilçemizde iş sahası olmaması, bizlerde ilçemizden göç etmiş birisiyiz, ilçemizi çok seviyoruz. Onun için de imkanlarımız ölçüsünde ilçemiz Devlet Hastanesi'ne hastalarımızın kullanması amacıyla su sebili yardımında bulunduk. Bu tür yardımlarımız bundan sonra da devam edecek" dedi.

Selendi Devlet Hastanesi Müdürü Tutar ise, Kula Selendililer Derneği Başkanı Mehmet Kalkan ve yönetim kuruluna desteklerinden dolayı teşekkür ederek, "Kula Selendililer Derneği'nin hastanemize bağışladığı bu anlamlı hediyeler diğer sivil toplum kuruluşlarına örnek olması gereken bir davranıştır. Hastanemize bağış yapan dernek yönetimini ve başkanına çok teşekkür ediyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kula Selendililer Derneği, Devlet Hastanesi'ne Sebil Hediye Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement