Kulp Belediyesi Kapanan Yolları Açmak İçin Çalışma Başlattı - Son Dakika
Yerel

Kulp Belediyesi Kapanan Yolları Açmak İçin Çalışma Başlattı

Kulp Belediyesi Kapanan Yolları Açmak İçin Çalışma Başlattı

Diyarbakır’ın Kulp İlçe Belediyesi, önceki gün yağan yağmurun ardından oluşan heyelan nedeni ile kapanan yolların açılması için çalışmalara başladı.

01.10.2014 10:35

Diyarbakır'ın Kulp İlçe Belediyesi, önceki gün yağan yağmurun ardından oluşan heyelan nedeni ile kapanan yolların açılması için çalışmalara başladı.

Kulp ilçesi ve kırsalında önceki gün yağan yağmurun ardından meydana gelen heyelan bir çok yolun kapanmasına neden oldu. Kulp İlçe Belediyesi, vatandaşların yol sıkıntısı yaşamamaları için çalışmalara başladı. Tuzla, Akçasır, Kayacık, Yaylak, Saltuk, Ağaçkorur ve İslam Köy Mahallesi'ndeki çalışmaları yerinde inceleyen Kulp Belediyesi Eş Başkanı Sadiye Süer Baran, geçtiğimiz gün yağan yağmurun ardından oluşan heyelan nedeni ile bir çok yolun kapandığını söyledi. Belediye olarak kapanan yolların açılması için seferberlik ilan ettiklerini belirten Baran, "Elimizde bulunan araçları kapanan yolların bulunduğu köylere gönderdik. Şu an 6 yerde çalışmamız devam ediyor. Bir kaç gün içerisinde çalışmalarımızı tamamlayarak yolları açmış olacağız. Biz elimizden geldiğince halkımızın sorunlarını çözmeye çalışmaktayız. Vatandaşlarımızı mağdur etmemek için tüm gücümüzle çalışmalarımıza devam etmekteyiz" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kulp Belediyesi Kapanan Yolları Açmak İçin Çalışma Başlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement