Kulp Geçici ve Gönüllü Köy Koruyucuları Derneği Başkanını Seçti - Son Dakika
Yerel

Kulp Geçici ve Gönüllü Köy Koruyucuları Derneği Başkanını Seçti

Kulp Geçici ve Gönüllü Köy Koruyucuları Derneği Başkanını Seçti

Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde 2010 yılında kurulan Kulp Geçici ve Gönüllü Köy Koruyucuları Şehitleri, Gazi ve Yetimlerini Koruma ve Yardımlaşma Derneği’nin birinci Olağan Genel Kurul kongresi yapıldı.

27.12.2015 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde 2010 yılında kurulan Kulp Geçici ve Gönüllü Köy Koruyucuları Şehitleri, Gazi ve Yetimlerini Koruma ve Yardımlaşma Derneği'nin birinci Olağan Genel Kurul kongresi yapıldı.

Kulp Geçici ve Gönüllü Köy Koruyucuları Şehitleri, Gazi ve Yetimlerini Koruma ve Yardımlaşma Derneği ilk genel kurul toplantısı Turgut Özal Mahahallesi'nde bulunan bir düğün salonunda gerçekleştirildi. 754 üyesi bulunan dernekte çoğunluk sağlandıktan sonra başkan ve yeni yönetim seçimine geçildi. Kemal Eraslan ve Müserdin Olcum arasında başkanlık için sandık başına giden üyeler tercihlerini 338 oyla Kemal Eraslan'dan yana kullandı. Seçimlerde Müserdin Olcum ise 236 oy aldı. 5 oy geçersiz sayılırken, 2 zarfın ise boş çıktığı belirtildi. Seçim sonuçlarının açıklamasının ardından her iki başkan adayı birbirlerini tebrik ederek birlik ve beraberlik mesajları verdi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kulp Geçici ve Gönüllü Köy Koruyucuları Derneği Başkanını Seçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement