Kulp'taki Cinsel İstismar İddiası - Son Dakika
Güncel

Kulp'taki Cinsel İstismar İddiası

Kulp\'taki Cinsel İstismar İddiası

AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Nurullah Seyda Akyıldız, Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde yaşanan cinsel istismar olayı ile ilgili tutuklanan kişiye ilişkin, "Her ne kadar basında Mehmet Kara isimli şahıs AK Parti Kulp İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak ifade ediliyorsa da...

18.02.2017 22:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Nurullah Seyda Akyıldız, Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde yaşanan cinsel istismar olayı ile ilgili tutuklanan kişiye ilişkin, "Her ne kadar basında Mehmet Kara isimli şahıs AK Parti Kulp İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak ifade ediliyorsa da bu şahıs yetersizliğinden ötürü görevinden alınmıştır." dedi.

Akyıldız, yaptığı açıklamada, basında AK Parti Kulp İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Kara olarak gösterilen kişinin, AK Parti ile ilişkisinin olmadığını ve maksatlı bir şekilde böyle gösterilmek istendiğini söyledi.

Akyıldız, maksatlı bir şekilde AK Parti'ye yönelik bir karalama çalışması yapıldığını belirterek, şöyle devam etti:

"Her ne kadar basında Mehmet Kara isimli şahıs AK Parti Kulp İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak ifade ediliyorsa da bu şahıs yetersizliğinden ötürü görevinden alınmıştır. Şu an ilçe gençlik kolları başkanımız değildir. Referandum süreci gibi hassas bir dönemde maksatlı bir şekilde partimiz yıpratılmak istenmektedir."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kulp'taki Cinsel İstismar İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement