Kumluca 7.halk Koşusu'nda 2 Bin Kişi Madalya İçin Yarıştı - Son Dakika
Yerel

Kumluca 7.halk Koşusu'nda 2 Bin Kişi Madalya İçin Yarıştı

Kumluca 7.halk Koşusu\'nda 2 Bin Kişi Madalya İçin Yarıştı

Antalya Kumluca ilçesinde “16.Tarım ve Seracılık Festivali” kapsamında yapılan 7. Halk Koşusu’na yaklaşık 2 bin kişi katıldıKumluca Belediyesi tarafından “Spor Engel Tanımaz” sloganı ile düzenlenen koşuya 10 kategoride Kumluca, Finike, Demre, Antalya, Kemer ve Alanya ilçelerinden yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

25.04.2015 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Kumluca ilçesinde "16.Tarım ve Seracılık Festivali" kapsamında yapılan 7. Halk Koşusu'na yaklaşık 2 bin kişi katıldı

Kumluca Belediyesi tarafından "Spor Engel Tanımaz" sloganı ile düzenlenen koşuya 10 kategoride Kumluca, Finike, Demre, Antalya, Kemer ve Alanya ilçelerinden yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

Koşuda dereceye giren sporculara ödülleri Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törenle verildi. Törene Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gürcan Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca, daire amirleri ve sporseverler katıldı.

Yarışmalar sonunda küçükler kategorisi erkekler 1500 metrede Alper Yıldırım, kızlar 1200 metrede İrem Dalcı, yıldızlar kategorisi erkeklerde 3000 metrede Can Araz, kızlar 2000 metrede Berivan Çinli, gençler kategorisi erkekler 5000 metrede Necmettin Şeran, gençler kategorisi kızlar 3000 metrede Zeynep Keyikçi, büyük erkekler 5000 metrede Ali Gözükara, büyük bayanlar 5000 metrede Gizem Yumak, 45-54 yaş büyük erkekler 5000 metrede Ferhat Güzel ve 55 yaş üzeri büyük erkeklerde ise İlyas Korkmaz birinci oldu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kumluca 7.halk Koşusu'nda 2 Bin Kişi Madalya İçin Yarıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement