Kumluca 9. Karacaören Şenlikleri - Son Dakika
Yerel

Kumluca 9. Karacaören Şenlikleri

Kumluca 9. Karacaören Şenlikleri

Antalya'nın Kumluca ilçesine bağlı Karacaören köyünde düzenlenen 9.Karacaören Doğa ve Kültür Şenlikleri kapsamındaki yarışmalar renkli görüntüler oluşturdu.

18.08.2013 20:00

Antalya'nın Kumluca ilçesine bağlı Karacaören köyünde düzenlenen 9. Karacaören Doğa ve Kültür Şenlikleri kapsamındaki yarışmalar renkli görüntüler oluşturdu.

Karacaören Köyü Doğa ve Kültür Derneği tarafından bu yıl 9'uncusu düzenlenen şenliklere ilgi yoğun oldu. Çocuklar için sandalye kapma, halat çekme, çuval, yumurta yarışları düzenlenirken, büyükler için de çuval, halat çekme, eşek yarışı, Alakır Çayı içinde halat çekme yarışı ve biber yeme yarışmaları düzenlendi. Biber yeme yarışını 3 dakika 35 saniyede 5 biber yiyen Okan Ertürk kazandı. Şenlikler, orta oyunları ve yöresel sanatçıların seslendirdiği konserlerle devam etti.

Karacaören Doğa ve Kültür Derneği Başkanı Mehmet Başer, "Bu yıl şenliklerimizin 9'uncusunu düzenliyoruz. Etkinliklerimiz önceki yıllara göre çok görkemli geçmiyor. Bunun sebebi çayda tomruk taşıma ve rafting yarışlarını Alakır Çayı'nda suyun az olmasından dolayı yapamıyoruz. Yine de şenliklerimiz boyunca bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza ve sponsorlarımıza teşekkür ederim" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kumluca 9. Karacaören Şenlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement