Kumluca'da İhtiyaç Sahiplerine "Sosyal Kart" Dağıtıldı - Son Dakika
Güncel

Kumluca'da İhtiyaç Sahiplerine "Sosyal Kart" Dağıtıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesince başlatılan "sosyal kart" projesi kapsamında Kumluca'da ihtiyaç sahiplerine kart dağıtıldı.

23.05.2016 09:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesince başlatılan "sosyal kart" projesi kapsamında Kumluca'da ihtiyaç sahiplerine kart dağıtıldı.

Beykonak Mahallesi'ndeki belediyeye ait Kumluca hizmet biriminde ihtiyaç sahiplerine karları dağıtan Büyükşehir Belediyesi Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran, kartların sosyal belediyecilik anlayışının en güzel örneği olduğunu söyledi.

Mahalle muhtarlarıyla belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere verilen sosyal kartlar sayesinde ailelerin kartlarıyla gıda, temizlik ve kırtasiye ihtiyaçlarını karşılayabileceklerini aktaran Evran, "Burada amacımız ihtiyaç sahiplerini doğru belirlemek ve kişileri rencide etmeden yardımda bulunmaktır. Sosyal kart sayesinde vatandaşlarımız neye ihtiyaçları varsa istedikleri marketten, istedikleri zaman ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. Böyle bir imkanın halkımızın hizmetine sunulmasından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel ve tüm ekibine teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Daha sonra Evran ve Beykonak Mahallesi Muhtarı Ramazan Selçuk, ihtiyaç sahipleri için hazırlanan sosyal kartları sahiplerine dağıttı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kumluca'da İhtiyaç Sahiplerine 'Sosyal Kart' Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement