Kumluca'da "Özel Öğrencilerin" Sinema Keyfi - Son Dakika
Güncel

Kumluca'da "Özel Öğrencilerin" Sinema Keyfi

Kumluca ilçesindeki Sarıcasu Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezinde eğitim gören öğrencilere sinema filmi izlettirildi.

01.12.2016 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumluca ilçesindeki Sarıcasu Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezinde eğitim gören öğrencilere sinema filmi izlettirildi.

Kumluca Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen ve Kumluca Belediyesince desteklenen "Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı" Projesi kapsamında, Sarıcasu Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezinde eğitim gören öğrenciler, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya tarafından sinemaya gönderildi.

Kumluca Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlileri ve öğretmenleri eşliğinde Kumluca Belediyesi 50. Yıl Kültür Merkezi Sinemasına gelen öğrenciler, burada çizgi film izledi.

Proje kapsamında daha öncede çeşitli etkinliklere katılan ve son olarak Anıtkabir, Nevşehir ve Konya gezisine giden öğrenciler, sinema izlemenin keyfine vararak gönüllerince eğlendi.

Sarıcasu Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi Okul Müdürü Süleyman Songur, proje kapsamında öğrencilerin ilçe ve ilçe dışında farklı etkinliklere katıldıklarını ve bu etkinliklerin ardından öğrencilerde olumlu sonuçlar gördüklerini ifade etti.

Songur, projenin hazırlanması ve desteklenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kumluca'da 'Özel Öğrencilerin' Sinema Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement