Kurban Bayramı Kutlanıyor - Son Dakika
Yerel

Kurban Bayramı Kutlanıyor

Malatya'nın Darende ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

26.09.2015 12:07

Malatya'nın Darende ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Belediye Parkı'nda tertiplenen programda konuşan Darende Kaymakamı Ali Türk, Kurban Bayramı'nı hep birlikte, huzur ve güven içerisinde kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Türk, şöyle konuştu:

"Bu mübarek günlerde şehitlerimizi, gazilerimizi şükranla anıyoruz. Unutmayalım ki böyle büyük, güçlü bir ülkede özgürce yaşayabiliyorsak bunu onlara borçluyuz. Şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz hepimize emanettir. Onlar, en değerli varlıklarını bu ülke için feda etmişlerdir. Bu duygularla bayram günlerinin en iyi şekilde değerlendirileceğine inancım tamdır. Tüm vatandaşlarımızın mübarek Kurban Bayramı'nı tebrik ediyor, sevincin hüzne dönüşmemesi için bayram sevincini paylaşma adına yollara düşen insanlarımızın trafikte dikkatli olmalarını, kurallara uymalarını, dikkatsiz ve tedbirsiz davranmamalarını istirham ediyorum."

Belediye Başkan Süleyman Eser de insanlar arasındaki kardeşliğin yeniden ihya edildiği Kurban Bayramı'nın önemini vurguladı.

Programa Garnizon Komutan Vekili Jandarma Üsteğmen Rauf Özgenç, İlçe Emniyet Müdürü Halil Ejder Çelikkaya, diğer kurum ve kuruluşların amirleri, siyasi partilerin ilçe başkanları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kurban Bayramı Kutlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement